-
BIST 100
16088,00%-1,23
-
DOLAR
44,18% 0,15
-
EURO
50,62% -0,59
-
GRAM ALTIN
7183,62% -0,30
-
Ç. ALTIN
11685,77% -0,65
Kocaeli Kitap Fuarı yazarları okuyucuları ile buluşturuyor
Türkiye’nin etkinlik ve ziyaretçi sayısı bakımından en büyük kitap fuarı olan Kocaeli Kitap Fuarı, bu yıl da yazar ve okurları buluşturmaya devam ediyor
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Türkiye’nin etkinlik ve ziyaretçi sayısı bakımından en büyük kitap fuarı olan Kocaeli Kitap Fuarı’nda etkinlikler devam ediyor. Özgürlükçü bakış açısı, her kesimden görüşün kendisine alan bulduğu Kitap Fuarı, 14. kez hem kentin hem de ülkenin marka değeri olduğunu kanıtladı. Her yıl olduğu gibi bu yılda fuarda Türkiye’nin en ünlü kalemleri, yüzlerce şair, yazar ve fikir insanı Kocaelili okurlarla yüz yüze buluşarak fikirlerini aktarma imkânı buluyor.
GRAFOLOJİ DİL BİLMEK GİBİDİR
Söyleşi ve etkinliklerin gerçekleştiği salonlardan olan Karamürsel Alp Salonu dün de önemli yazarları kitap dostlarıyla buluşturdu. Bu yazarlardan İbrahim Oktay; “El Yazısı ve İmza ile Kişilik Analizi” konulu söyleşisiyle okuyucularının karşısına çıktı. İnsanın kişilik analizinin el yazısı ve imza ile anlaşılabileceğini ifade eden Oktay; “Kalemin ucu kâğıda dokunduğu andan itibaren bırakılan izler, desenler, şekiller, semboller kişinin kimliğini tıpkı bir parmak izi veya DNA gibi eşsiz bir şekilde yansıtır. Grafoloji, el yazısından karakter tahlili yapmaya çalışan bir çalışma sahasıdır. Grafoloji dil bilmek gibidir, bu dili bilen herkes kişiyi okuyabilir” ifadesini kullandı.
MİNİK OKURLAR SEVİM AK’I DİNLEMEYE GELDİ
Karamürsel Alp Salonu’nun konukları arasında yer alan Çocuk Edebiyatı Yazarı Sevim Ak, “Bir tanışma öyküsü üzerine” atölye etkinliğinde minik okurlarıyla bir araya geldi. Sevim Ak kendisini dinlemeye gelen okuyucularına teşekkür ederek, kitap sevgisinin her zaman yüreklerinde olmasını diledi. Yazar Erol Erdoğan, “Kim Kitap Okuyor, Kim okumuyor?” söyleşini gerçekleştirdi.
KİTAP FUARI’NDA SANTUR SESLERİ
Öte yandan Karamürsel Alp Salonu’nda sözün yanı sıra notalar da kendilerine yer buldu. Sedat Anar okuyucuları için ‘Müziği Anlamak’ temasını işledi. Müziğin insan ruhu için önemine dikkat çeken Anar, kitap severler için santur çaldı. Kendi eserlerini seslendiren Anar, dinleyicilerine güzel bir kitap fuarı anısı bıraktı.
GÖLCÜKSPOR İFTAR DA BİR ARAYA GELDİ
SALMAN “FATURALARINIZI MUTLAKA SAKLAYIN”
MYP GÖLCÜK İLÇE BAŞKANI YAŞAR BAL'DAN YÖNETİM KURULU ÜYELERİ ve AİLELERİNE İFTAR
BU GECEDE İYİLİĞE REHBER EDENLER BULUŞTU
BAŞKAN BÜYÜKAKIN’A VE KOCAELİ HALKINA ÖZEL TEŞEKKÜR
BÜYÜKŞEHİR’İN KARDEŞLİK SOFRASI HALEP’TE KURULDU
HALK EĞİTİM’DE HEREKE HALISI DOKUMA SANATI YENİDEN YAŞATILIYOR
NUSRET’İN KAHRAMAN KOMUTANININ TORUNU ÖĞRENCİLERLE BULUŞUYOR
ESNAF ODASI BAŞKANI YILDIZ “BAYRAM PAZARI İLÇEMİZE RENK KATACAK”
BÜYÜKAKIN, TÜGVA İFTARINDA GENÇLERLE BİR ARAYA GELDİ
DEĞİRMENDERESPOR’DAN U10 FUTBOL TURNUVASI
165 ŞOFÖRE 487 BİN TL CEZA
BAŞKAN BÜYÜKAKIN’IN, PAZARCI ESNAFIYLA YAPTIĞI İFTARA YOĞUN KATILIM
AKTAŞ ÇİFTİ, DONANMA KOMUTANLIĞININ ŞEHİT YAKINLARI VE GAZİLER ONURUNA DÜZENLEDİĞİ İFTAR KATILDI
VALİ AKTAŞ, GÖLCÜK EYÜP SULTAN PROJE HAFIZLIK İMAM HATİP ORTAOKULUNUN PROGRAMINA KATILDI
FİRARİ KADIN HIRSIZ YAKALANDI
HER NOKTA TİTİZLİKLE TEMİZLENİYOR
TRAFİK CEZASI KAOSU
TASAVVUF MÜZİĞİ KONSERİ
EMEKLİ MAAŞLARI BAYRAM ÖNCESİ ÖDENECEK
KADEM KOCAELİ TEMSİLCİLİĞİ’NDE BAYRAK DEĞİŞİMİ
Emekli astsubay Abdullah Güder Dualarla uğurlandı
KOCAELİ’NİN TURİZM RÜZGÂRI BERLİN’DE ESTİ
YENİ SPOR KOMPLEKSİ KÖRFEZ’E DEĞER KATACAK
KARTEPE’DEN BULGARİSTAN’A KARDEŞLİK KÖPRÜSÜ
GÖLCÜK’TE İLMEK İLMEK SANAT: 2. GELENEKSEL ÖRGÜ ŞÖLENİ BAŞLIYOR
KSO’DA KADIN ÇİFTÇİLER SÜRDÜRÜLEBİLİR BİR GELECEK İÇİN BULUŞTU
GÖLCÜK'TE EMNİYETTEN KAÇAMADI
TEMAD’IN İKİCİ İFTARI KARAMÜRSEL’DEKİ ÇOCUKLARA
BAŞKAN BÜYÜKAKIN, GAZZELİLERE MORAL VERDİ
Yükleniyor



