Tarih: 18.12.2023 14:17

Kocaeli’nin birçok ilçesinde var HAYVANSEVERLER GÖLCÜK’E MAMAMATİK İSTİYOR

Facebook Twitter Linked-in

Kocaeli’nin birçok ilçesinde var

HAYVANSEVERLER GÖLCÜK’E MAMAMATİK İSTİYOR

İlçemizdeki birçok hayvansever Kocaeli genelinde birçok ilçede sokak hayvanlarını beslenmesi için hayata geçirilen mamamatiklerin ilçemizde de hayata geçirilmesini istediklerini ifade ettiler.

1 Lira ile çalışıyor

Sokak hayvanları besleme istasyonları ile ya da gelişi güzel sokaklarda sokak hayvanlarını besleme konusunda zorluk çektiklerini ifade eden hayvanseverler, Derince ve Körfez İlçeleri başta olmak üzere Kocaeli’nin birçok ilçesinde hayata geçirilen ve 1 Lira ile çalışan mamamatiklerin ilçemizde belirli noktalara yerleştirilmesiyle yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanları için oldukça yararlı olacağını ifade ederek yetkililerden bu taleplerini en kısa zamanda hayata geçirmelerini istediler.

Hayvanseverler, “Bizde ilçemizde mamamatik istiyoruz”

Konu hakkında düşüncelerini dile getiren hayvanseverler, “Birçok ilde örnekleri olduğu gibi Kocaeli’nde de Derince ve Körfez ilçeleri 1 Lira ile çalışan mamamatik projesini hayata geçirdi. Birçok noktada bulunan mamamatikler 1 lira ile çalışıyor ve sokaklarda yaşayan canlarımız bu mamamatikler sayesinde aç kalmamış oluyor. Biz bu projenin de en kısa zamanda ilçemizde de hayata geçirilmesini istiyoruz” dediler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —