Tarih: 22.06.2018 13:27

Kocaelispor 3 futbolcusuyla anlaşma sağlayamadı

Facebook Twitter Linked-in

Kocaelispor 3 futbolcusuyla anlaşma sağlayamadı

Kocaelispor’da üç futbolcu kulübün teklifine cevap vermediği için iç transfer sonuçlanamadı. Burak Özbakır, Mert Yavuz ve Mehmet Avcı ile henüz anlaşma sağlanamadı.

Yönetim yoğun mesai harcıyor

Kocaelispor yönetimi bir yandan iç transferi sonuçlandırmak, diğer yandan ise transfer yasağını kaldırmak için yoğun bir mesai harcıyor. Yeşil-Siyahlı yönetim sözleşmesi biten 6 futbolcu ile yeniden anlaşma sağladı. Kaptan Hamza Mutlu, Burak Süleyman, Murat Başak, Mesut Özdemir, Kemal Can Aydemir ve Kadir Öge takımda kaldı. Kaleci Can Emre Yücel ve Yusuf Şenlik’in durumu netlik kazanmazken, Özgür Sürekçi ve İshak Kurt’a teşekkür edilecek.

Teklifi az buldukları öğrenildi

Kocaelispor Futbol Şube Sorumlusu Ceyhun Hoşdil,” Tüm futbolcularımızla görüşme yaptık. Biz kulübümüzün menfaatleri doğrultusunda oyuncularımızı üzmeyecek rakamlar teklif ettik. Biz onlardan dönüş bekliyoruz. Zaten en kısa zaman içerisinde iç transferi bitirmek istiyoruz” dedi. Yönetimin sunduğu teklifi düşünen rakamı az bulan Burak Özbakır, Mert Yavuz ve Mehmet Avcı kulübe henüz dönüş yapmadı. Bu üç futbolcu ya şartları kabul edecek veya bu futbolcularla yollar ayrılacak.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —