Tarih: 02.10.2022 09:34

Kocaelispor Balıkesirspor’u konuk etti 3-0 ÜÇ GOLLE GÜZEL GALİBİYET

Facebook Twitter Linked-in

TFF 2. Lig temsilcimiz Kocaelispor 7. Hafta maçında dün Balıkesirspor’u konuk etti. Temsilcimiz rakibini 3-0 gibi farklı bir skorla geçerek, ligde galibiyet serisini 2’ye çıkarttı.

İlk yarıyı 2-0 önde tamamladık

Temsilcimiz Kocaelispor Balıkesirspor maçını Darıca İlçe Stadı’nda oynadı. Ligde alt sıralarda bulunan Balıkesirspor ile karşılaşan Kocaelispor Kupa maçında aldığı farklı mağlubiyetten sonra Balıkesir takımını farklı geçti. 7. Hafta karşılaşmasında konuk ettiği Baynet İnşaat Balıkesirspor’u Darıca İlçe Stadında konuk etti. Karşılaşmaya iyi başlayan temsilcimiz Kocaelispor, rakibi karşısında maçın ilk bölümünde galibiyet golünü arayan taraf oldu. Karşılaşmanın 17. dakikasında Kocaelispor kontra atağında Mehmet Yılmaz çaprazdan sert vurdu top auta gitti. Bu ataktan sadece 3 dakika sonra temsilcimizden Tayfun Aydoğan attığı gol ile takımını 1-0 öne geçirdi.  Maçın ilk yarısının son bölümünde Okan Eken ceza sahası içinde düşürüldü ve temsilcimiz penaltı kazandı. Topun başına geçen Beykan Şimşek, takımını 2-0 öne geçiren gole imza attı, temsilcimiz bu golle soyunma odasına 2-0 önde gitti.

Net skorla haftayı 3 puanla tamamladık

Karşılaşmanın ikinci yarısına yine etkili mücadele veren temsilcimiz Kocaelispor üstün oyununu devam ettirdi. Beykan ve Okan Eken ile gol pozisyonları bulan temsilcimiz rakibi karşısında üstün bir mücadele verdi. Karşılaşmanın 78. dakikasında Tayfun Aydoğan takımının 3. golünü kaydetti. Maçta başka gol olmayınca temsilcimiz bu maçı 3-0 galibiyetle tamamladı. Kocaelispor hafta içi mesaisinde deplasmanda Pazarspor’a konuk olacak. Yeşil siyahlılar önümüzdeki Pazar günü Fethiyespor’u konuk edecek.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —