Tarih: 01.11.2021 09:22

Kocaelispor Denizli’den 1 puanla döndü

Facebook Twitter Linked-in

TFF 1. Lig’de Kocaelispor 11. hafta mücadelesinde Denizlispor takımı ile deplasmanda karşılaştı. Temsilcimiz 5. Dakikada Dino Ndlovu’nun attığı muhteşem golle 1-0 öne geçmesine karşın 78’de yediği golle maçı 1-1 berabere bitirdi.

Dino muhteşem bir gole imza attı

Kocaelispor Denizlispor’a karşı Dino Ndlovu’nun 5. dakikada attığı gol ile 1-0 öne geçerken, 78. dakikada kalesinde gördüğü gol sonucu sahadan 1-1 beraberlikle ayrıldı.

İlk yarı 1-0 üstünlüğümüz ile tamamlandı

TFF 1. Lig’de 11. hafta maçında Kocaelispor, Denizlispor’un konuğu oldu. Mücadeleye galibiyet parolası ile çıkan Yeşil-Siyahlı ekibimiz henüz 5. dakikada Dino Ndlovu’nun harika golüyle 0-1 öne geçti. Bu golden sonra Kocaelispor baskısını arttırırken Benhur Keser ile iki net pozisyon yakaladı, bunları değerlendiremedi. İlk yarıda başka gol olmayınca devre 0-1 ekibimizin üstünlüğü ile sona erdi. 

İlk yarı Kocaelispor, ikinci yarı rakip takım etkili oldu

İkinci yarıda Denizlispor daha etkili oynarken, Yeşil-Siyahlı ekibimizin kalesinde gol için daha net pozisyonlar bulmaya başladı. Kocaelispor ise kontra ataktan pozisyon ararken çok net fırsatlar yakalayamadı. Denizlispor ise dakika 78’de Oğuz Yılmaz’ın şık golüyle skorda dengeyi yakaladı 1-1. Kalan dakikalarda Ev Sahibi ekip daha etkili oynasa da gol bulamadı, müsabaka 1-1 sona erdi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —