Tarih: 30.11.2020 11:34

Kocaelispor eksik kadrosuyla Kahramanmaraşspor’u yenmeyi başardı 3-0

Facebook Twitter Linked-in

Kocaelispor geçtiğimiz gün karşılaştığı Kahramanmaraş’ı önemli silahları olmamasına rağmen 3-0 yenmeyi başararak, ligde önemli bir galibiyet elde etti.

Coronavirüs salgını sebebiyle Kocaelispor’un sadece 15 kişiyle çıktığı Kahramanmaraşspor maçında alışa gelmiş ilk 11’in dışında kalede Doğukan yer alırken, savunmada Taha Batuhan’ın yanında Muhammed,  Savunmanın kanatlarında Semih ve Erdinç görev aldı. Orta sahada Gökhan, İrfan, Benhur, Ramazan ve Yiğitali yer alırken, Batuhan Er tek forvet olarak gol yollarındaki silahımız oldu. Dört yedek oyuncumuzun yer aldığı yedek kulübesinde kaleci olarak görevyapacak oyuncumuz yoktu.

Maça Kocaelispor savunma ağırlıklı bir oyunla rakibi kendi yarı saha alanında karşılayarak başladı. İlk yarım saatte Kahramanmaraşspor topa daha hakim olurken çok adamla saldırmaya cesaret edemeyince tehlikeli ataklar bulamadılar. Kocaelispor’da fazla etkili olamadığı devrede Benhur ile 45+2’de bir gol pozisyonundan faydalanamadı. İlk devrede orta alanda Yiğitali oldukça fazla top kaybı yaşattı. Golsüz eşitlikle biten ilk yarıda Kocaelispor sadece bir şut çekerken, Kahramanmaraşspor’da beş şut çekme imkanı buldu. İki takımında şutlarının hepsi oldukça etkisiz kaldı.

 İkinci yarıda Kocaelispor yine daha savunma ağırlıklı başladı, ancak bu kez kısa sürdü. İlk on dakika sonrası oyuna ortak olan Yeşil-Siyahlılar rakibinin üstüne rahat gelmemesini sağladı. Dakika 60’ta Batuhan ile net bir  fırsatı değerlendiremeyen ekibimiz beş dakika sonra Ramazan, Gökhan’ın şık paslaşması sonrası topun en son gittiği Batuhan bu kez topu ağlarla buluşturdu 1-0. Yeşil-Siyahlı ekibimiz ikinci yarıda eksik kadrosuna rağmen ağırlığını hissettirdiği müsabakada 69. dakikada ise İrfan’ın pasında topla buluşan Benhur şık çalımlar sonrası takımımızın ikinci golünü atarak Yeşil-Siyahlı temsilcimizi iyice rahatlattı.

Maçın son bölümünde 3 oyuncu değşikliği yapan Kahramanmaraşspor daha etkili olmas istedi. Ancak zayıf ataklar yapan Akdeniz ekibine karşılık Kocaelispor kontra toplarla daha tehlikeli ataklar buldu. Dakika 90+3’te de Hakan ile skoru belirledi. Ramazan’ın harika oynadığı mücadele 3-0 sona erdi. Sahadan 3-0 galip ayrılan temsilcimiz bu skorla ligde 24 Erzincanspor maçı öncesi 17 puanla 7. sıraya çıktı. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —