Tarih: 20.02.2024 12:21

Kocaelispor  Ertuğrul Sağlam ile yollarını ayırdı

Facebook Twitter Linked-in

Kocaelispor  Ertuğrul Sağlam ile yollarını ayırdı

Trendyol 1.Lig’de mücadele eden Kocaelispor’da yönetim kurulu, Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam ile karşılıklı anlaşarak yolları ayırdı.

Sağlam ve ekibine teşekkür ettiler

Kocaelispor’un, Trendyol 1. Lig’e yükselmesiyle birlikte teknik direktörlük koltuğuna getirilen Ertuğrul Sağlam ile yollar ayrıldı. Kocaelispor’un sosyal medya hesapları üzerinden yapılan paylaşımda, “Teknik direktörümüz Ertuğrul Sağlam ve ekibiyle karşılıklı olarak yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Kulübümüze katkılarından dolayı teknik direktörümüz Ertuğrul Sağlam ve ekibine teşekkür eder, kariyerlerinde başarılar dileriz” denildi.

“Kocaelispor’un ligin sonunda mutlu sona ulaşması en büyük dileğimdir”

Kocaelispor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, sosyal medyadan veda açıklaması yaptı. Sağlam yaptığı açıklamada, “Yaklaşık 8 ay önce başlayan Kocaelispor teknik direktörlüğü görevim bugün itibariyla sona erdi. Söz konusu süreçte destekleriyle yanımızda olan Sayın Vali Seddar Yavuz ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı sayın Tahir Büyükakın başta olmak üzere Kocaelispor Başkanı Engin Koyun ve yönetim kuruluna, futbolcularımıza, kulüp çalışanlarına, yerel medya mensuplarına, sivil toplum kuruluşlarına ve Kocaelispor taraftarına teşekkür ediyorum. Futbolda bazen tüm çabaya rağmen başarı için zaman yetmez. Koşullar ayrılıkları beraberinde getirir. Süper Lig hedefine 3 puanlık bir mesafede üstteki rakibine ikili averajda üstünlük sağlamış bir sıralamadaki Kocaelispor’un ligin sonunda mutlu sona ulaşması en büyük dileğimdir. Saygılarımla.” ifadelerini kullandı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —