Tarih: 06.10.2023 21:23

Kocaelispor Erzurumspor’u ağırladı (1-1) SÜRPRİZ PUAN KAYBI

Facebook Twitter Linked-in

Trendyol 1. Lig temsilcimiz Kocaelispor, kendi sahasında Erzurumspor FK takımı ile karşılaştı. Kocaelispor rakibi ile 1-1 berabere kaldı.

Golümüz Beridze’den geldi

Temsilcimiz Kocaelispor, sahasında Erzurumspor FK takımını ağırladı. Karşılaşmaya hızlı başlayan Kocaelispor, yerden ve ayağa yaptığı paslarla Erzurumspor kalesini adeta abluka altına aldı. Yeşil Siyahlı temsilcimiz maçın 12.dakikasında Giorgi Beridze ile 1-0 öne geçti. Rakip Erzrumspor’un bulduğu gol ofsayt gerekçesi ile iptal edilirken, ilk yarıda başka gol olmadı ve temsilcimiz Kocaelispor ilk yarıyı 1-0 üstün tamamladı.

Erzurumspor Muhammed ile maçta dengeyi sağladı

Kocaelispor, ikinci yarının başında kendisinden beklenen performansı gösteremedi. Ceza sahamızda tehlikeli pozisyonlar yakalayan Erzurum temsilcisi 50. dakikada Muhammed Özhan ile durumu 1-1’e getirdi.  Beraberlik golünün ardından maçta tempo artarken her iki takımda rakip kalelerde pozisyon buldu. Son bölümde galibiyet golü için yüklenen Kocaelispor, aradığı golü bulamayınca maç 1-1 sona erdi. Bu sonuçla 5 maçlık galibiyet serisi sona eren ve sahadan 1 puanla ayrılan Kocaelispor, puanını 16’ya yükseltti. Kocaelispor’un sıradaki rakibi 15 günlük milli aranın ardından 21 Ekim Cumartesi günü deplasmanda Tuzlaspor olacak.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —