Tarih: 05.05.2023 12:15

Kocaelispor Etimesgut deplasmanına çıkıyor 3 PUAN BİZİM OLSUN

Facebook Twitter Linked-in

Kocaelispor Etimesgut deplasmanına çıkıyor

3 PUAN BİZİM OLSUN

Geçtiğimiz hafta kritik Karacabey maçını 1-0 kazanan temsilcimiz Kocaelispor, yarın Ankara deplasmanında Etimesgut Belediyespor takımına konuk olacak. Kocaelispor bu maçı kazanarak, şampiyonluk yolunda büyük bir adım daha atmak istiyor.

Hazırlıklarını tamamladı

Kocaelispor Etimesgut Belediyespor maç hazırlıklarını yaptığı çalışmalar ile tamamladı. Temsilcimizde sarı kart cezalısı Yusuf Cihat Çelik cezasını tamamlarken, takım ile çalışmalarını sürdürdü. Ligde 39 puanı bulunan Etimesgut Belediyespor takımına konuk olacak Kocaelispor’u zor bir maç daha bekliyor. Bu kritik maçın hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdüren Kocaelisporlu futbolcularda moral ve motivasyonun yüksek olması Yönetimi mutlu etti.

Sarı kart sınırında 6 futbolcumuz bulunuyor

 Adım adım şampiyonluğa yürüyen temsilcimiz üç kritik maça çıkacak. 7 Mayıs Pazar günü Etimesgut Belediyespor maçının ardından sahasında Kastamonuspor’u konuk edecek olan Kocaelispor son maçında yine Ankara deplasmanında Ankara Demirspor ile karşılaşacak. Yeşil Siyahlılarda sarı kart sınırında yer alan oyuncu sayısı 6 olarak göze çarpıyor. Alihan Kubalas, Tayfun Aydogan, Mertan Caner Öztürk, Diogo Aleksis Özçakmak, Kubilay Yavuz ve Mert Çölgeçen sarı kart görmeleri halinde takımını yalnız bırakacak. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —