Tarih: 09.10.2022 14:29

Kocaelispor Fethiyespor maçı gol düellosuna döndü 4-3’LÜK SONUÇLA 3 PUANI KAPTIK

Facebook Twitter Linked-in

2.Lig Kırmızı Grup temsilcimiz Kocaelispor, Darıca’da Fethiyespor takımını konuk etti. Adeta gol düellosu şekilde geçen karşılaşmayı temsilcimiz Kocaelispor 4-3 kazanarak, haftayı 3 puanla kapattı.

İlk yarıda 5 gol atıldı

Maça çok hızlı başlayan temsilcimiz Kocaelispor dakika 2’de Samed Ali Kaya ile durumu 1-0’a getirdi. Dakikalar 8’i gösterdiğinde Okan Eken temsilcimizin 2. golüne imza attı. İlk 8 dakikada Rakibi Fethiyespor’a iki gol atan temsilcimiz maçta üstünlüğünü rakip takıma kaptırdı. 16 ve 28’de iki penaltı atışı kullanan Fethiyespor Burak Başkaya ile durumu 2-2’ye getirdi. Karşılaşmanın ilk yarısı bu sonuçla bitecek derken, temsilcimizden Samed Ali Kaya kendisinin 2., takımının 3. golüne imza attı. İlk yarı Kocaelispor’un üstünlüğü ile tamamlandı.

İkinci yarı kontrolü elden bırakmadık

Karşılaşmanın ikinci yarısına temsilcimiz Kocaelispor daha temkinli başladı. İki takımda kalelerinde buldukları pozisyonları değerlendiremedi. Dakika 82’de Kocaelispor Tayfun Aydoğan ile durumu 4-2’ye getirdi. Rakip Fethiyespor bu golden üç dakika sonra Mustafa Apardı’nın golüyle durumu 3-2 yaptı. Karşılaşmada başka gol olmadı, temsilcimiz bu önemli maçı 4-3 kazanarak, 3 puanı daha hanesine yazdırdı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —