Tarih: 16.01.2024 12:31

Kocaelispor hakemler için TFF ve MHK’ya başvuru yaptı

Facebook Twitter Linked-in

Kocaelispor hakemler için TFF ve MHK’ya başvuru yaptı

Geçtiğimiz Pazar günü Manisa FK deplasmanına konuk olan Kocaelispor tartışmalı hakem kararlarının olduğu maçı 2-1 kaybetmişti. Kocaelispor Camiası maç sonu hakemlere sert tepki göstermişti. Kocaelispor Yönetimi de hakemler için TFF ve MHK’ya başvuru yaptı.

Skandal kararlar büyük tepki toplamıştı

Kocaelispor Yönetimi Manisa FK maçında yapılan skandal hatalar nedeniyle maçın orta hakemi Mehmet Ali Özer,VAR hakemi Onur Özütoprak ve AVAR hakemi Bülent Birincioğlu hakkında tahkikat yapılması ve nihai karar çıkana kadar bu süreçte herhangi bir müsabakada görev almamaları için TFF Genel Sekreterliği ve Merkez Hakem Kurulu’na yazılı olarak başvurdu.

‘Dehşet verici en hafif tabiriyle skandal hatalar…

 
Kocaelispor Kulübü sosyal medya hesabından yapılan yazılı açıklamada, “Dün (Pazar günü) oynadığımız Manisa FK müsabakasında görevli orta hakem Mehmet Ali Özer, müsabaka VAR hakemi Onur Özütoprak ve müsabaka AVAR hakemi Bülent Birincioğlu hakkında; tamamı kulübümüze karşı yapılan akıl ve izanla açıklanmayan, dehşet verici en hafif tabiriyle skandal hatalar sebebiyle tahkikat yapılmasını ve adı geçen kişilerin tahkikat sürecini nihai bir karar çıkana kadar herhangi bir müsabakada görev almamaları adına ‘2024/3’ giden evrak numarası ile Merkez Hakem Kurulu’na ve Türkiye Futbol Federasyonunu Genel Sekreterliği’ne resmi başvuru yapılmıştır’ denildi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —