Tarih: 15.12.2021 10:34

Kocaelispor İzmir’de kayıp ALTINORDU’YA 3-2 KAYBETTİK

Facebook Twitter Linked-in

Temsilcimiz Kocaelispor geçtiğimiz akşam İzmir deplasmanında Altınorduspor’a 2-0 öne geçtiği maçta 3-2 mağlup oldu.

Kocaelispor ilk 25 dakikada Diop ve Pereira’nın golleriyle 0-2 öne geçtiği karşılaşmayı, ilk yarının uzatma dakikalarında ve ikinci yarıda kalesinde gördüğü goller sonucunda maçı 3-2 kaybetti. Kocaelispor bu sezon Ege takımları ile karşılaştığı 4 maçı da kaybetmiş oldu.

İlk yarıda iyi oynadık

Spor Toto 1. Lig’in 17. haftasında Kocaelispor, Altınorduspor ile karşılaştı. Mücadeleye Altınorduspor daha iyi başlarken Ali Dere ve Ahmet Dereli ile iki yakaladığı fırsatı değerlendiremedi. Yeşil-Siyahlı ekibimiz ise İzmir ekibinin kalesine henüz ilk geliştirdiği atakta golü buldu. 16. dakikada Terrence Tisdell’in sağ kanattan şık ortasına Mohamed Diop harika bir kafa vuruşu yaparak temsilcimizi 0-1 öne geçirdi. Bu golden sonra oyunda denge yakalayan temsilcimiz, Altınordu kalesinde daha çok gitmeye başladı. Bunun karşılığında da 22. dakikada kornerden gelen topa Michael Pereira’nın kafa vuruşuyla fark 2’ye çıktı 0-2. İlk yarının son 10 dakikasında ise İzmir ekibinin baskılı oyunu sonrası Kocaelispor’da savunmada sürekli hata yaptı. 45+3. dakikada Korcan Çelikay’ın rakibine yaptığı müdahale sonrası penaltı kazanan Altınorduspor’da Ahmet Dereli skoru 1-2 yaptı. İlk yarı bu şekilde sona erdi.

Altınordu’nun gollerine engel olamadık

İkinci yarıda Altınorduspor takımı karşılaşmaya daha iyi başlayan taraf oldu. Kocaelispor’un kontra atak toplarla etkili olmaya çalıştığı mücadelede Yiğitali ve İsa Nalbant ile girdiği pozisyonlardan faydalanamadı. Altınorduspor ise ikinci yarıda oyuna giren Kürşat Sürmeli’nin yaklaşık 30 metreden şutunda topu ağlara gönderdi, skor 2-2 oldu.

Çok yazık oldu

Eşitliğin ardından Kocaelispor’un kontra ataktan bulduğu pozisyonlar da kesildi. 74. dakikada sağ kanattan içeri gelen ortaya Yeşil-Siyahlı savunmamız yine hata yaparken topa Ahmet Dereli dokundu, arka direğe giden topa Burak İnce dokunarak skoru 3-2 yaptı. Kalan dakikalarda Kocaelispor pozisyonlara girse de aradığı gole bir türlü ulaşamadı ve mücadeleyi Altınorduspor 3-2 kazandı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —