Tarih: 26.11.2022 17:43

Kocaelispor Karacabey deplasmanında uzun süre 10 kişi mücadele etti 1 PUANI SON SANİYEDE KURTARDI

Facebook Twitter Linked-in

TFF 2. Lig temsilcimiz Kocaelispor Bursa deplasmanında Karacabey Belediyespor takımına konuk oldu. Temsilcimiz 10 kişiyle mücadele ettiği karşılaşmada 2-0 geriye düşmesine rağmen, son saniyede attığı golle 2-2 bitirmeyi başardı.

Mehmet Sak kırmızı kart gördü

Karşılaşmanın ilk yarısında her iki takımda temkinli bir oyun oynadı. İlk yarıda her iki takımda rakip kalelerde yakaladıkları pozisyonları değerlendiremedi. Maçın 24’ncü dakikasında gole giden rakibini düşüren Mehmet Sak kırmızı kart gördü ve temsilcimiz 10 kişi kaldı. Her iki takımda girdiği pozisyonları değerlendiremedi ve karşılaşmanın ilk yarısı başladığı gibi 0-0 bitti.

Samed Ali 1 puanı getirdi

Karşılaşmanın ikinci yarısı adeta bambaşka başladı. Her iki takımda canla başla mücadele etti. Kocaelispor’lu futbolcular maçta 10 kişi olmasına rağmen sahada adeta iki kişilik oynadı. Maçın 79’uncu dakikasında Kocaelispor Mertan Caner Öztürk’ün kendi kalesine attığı golle 1-0 geriye düştü. Bu golden kısa süre sonra Karacabey Belediyespor Tugay Adamcıl ile durumu 2-0’a getirdi. Temsilcimiz 85. dakikada Hazarhan Karaca’nın golü ile skoru 2-1’e getirdi. Karşılaşma bu skor ile tamamlanacak derken 90+9’da Samed Ali Kaya Kocaelispor’un 2. golünü atarak, maçta durumu 2-2’ye getirdi. Maç bu sonuçla tamamlandı. Temsilcimiz uzun süre 10 kişi mücadele ettiği maçtan 1 puan çıkartmayı başardı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —