Tarih: 26.02.2024 10:01

Kocaelispor, Keçiörengücü deplasmanında kötü performans sergiledi 2-2

Facebook Twitter Linked-in

Kocaelispor, Keçiörengücü deplasmanında kötü performans sergiledi 2-2

1 PUANI BARIŞ’IN SON DAKİKA GOLÜYLE ALDIK

Trendyol 1. Lig temsilcimiz Kocaelispor, geçtiğimiz gün Ankara deplasmanında Keçiörengücü takımı ile karşılaştı. Kocaelispor rakibiyle 2-2 berabere kalarak Süper Lig yolunda önemli 2 puan daha bıraktı.

Traore’nin golüne Cihat ile karşılık verdik

Geçtiğimiz hafta Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam ile yolları ayrılmış, takımın başına Mustafa Gürsel getirilmişti. Temsilcimiz geçtiğimiz pazar günü Ankara deplasmanında Keçiörengücü takımına konuk oldu. Ligde kendi evinde son 7 maçını kazanamayan Keçiörengücü takımı maça daha iyi başladı. Karşılaşmanın 7. dakikasında Aliou Traore’nin golüyle 1-0 mağlup duruma düştük. Bu golden sonra rakip kalede pozisyona giren Yeşil Siyahlı temsilcimiz, maçın 22. dakikasında Cihat Çelik’in golüyle durumu 1-1’e getirdi. İlk yarıda başka gol olmadı ve ilk yarı bu skor ile tamamlandı.

Barış’ın enfes golü ile skoru 2-2’ye getirdik

Maçın ikinci yarısında da istediği performansı gösteremeyen temsilcimiz özellikle Keçiörengücü’lü Dembele ve Traore’nin atakları karşısında zorlandı. Dakikalar 76’yı gösterdiğinde ev sahibi takım Malaly Dembele’nin golüyle 2-1 öne geçti. Karşılaşmanın son bölümünde Kocaelispor Teknik Direktörü Mustafa Gürsel, oyuna Barış Alıcı’yı soktu. Oyuna girdikten sonra rakip kale etrafına giren Barış Alıcı 90+2’de attığı enfes golle skoru 2-2’ye getirdi. Maç bu skor ile tamamlandı ve temsilcimiz Süper lig yolunda 2 önemli puan daha bıraktı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —