Tarih: 26.11.2020 10:44

Kocaelispor Keçiören’i Kupa’da saf dışı bıraktı 2-1

Facebook Twitter Linked-in

İki kez kupa sahibi olan efsane Kocaelispor, Ziraat Türkiye Kupası 4. tur maçında 1. Lig takımlarından Keçiörengücü ile karşı karşıya geldi. Maçı Bahattin Köse ve Murat Cem Akpınar’ın golleri ile 2-1 kazanan 2.Lig ekibimiz adını 5. tura yazdırmasını bildi. 

 Ankara Aktepe Stadı’nda oynanan maça iki takım da temkinli başladı. İlk 15 dakikada orta saha mücadelesi vardı. 15. dakikadan sonra Keçiören ekibi Kocaelispor kalesinde daha fazla göründü. İsmet ilk yarıda 2 önemli kurtarışa imza attı. Az ama öz gelen Kocaelispor ilk yarının bitimine saniyeler kala öne geçti. İrfan’ın düşürülmesi ile kazanılan serbest vuruşta topun gerisine aynı futbolcu geçti. İrfan’ın ortasında Bahattin Köse son derece zor bir pozisyonda topu kaleye gönderdi, sol köşeden ağlara gitti: 0-1 İlk yarı da bu golle sona erdi. İkinci yarıya Kocaelispor fırtına gibi başladı. 45 ve 60. dakikalar arasında 3 mutlak gol kaçtı. Batuhan Er’in vuruşunda top üst direğe çarpıp gol çizgisi üzerine düştü. Aynı futbol karşı karşıya kaldığı pozisyonda kaleci Birkan’ın üzerinden topu aşıramadı. Sağdan yapılan ortada Kemal ve Batuhan Er’in önünden geçen top direği sıyırdı ve auta çıktı.

Murat Cem ile turladık

Maça iyi başlayan Kocaelispor uzatmalarda da rakibine tek pozisyon verdi. Günün yıldızlarından İsmet, Alabi’nin şutunda topu kornere gönderdi. 98’de Kocaelispor öne geçti. Yine günün başarılı futbolcularından Murat Cem bireysel çabaları ile 3 Keçiörengücü’lü futbolcudan sıyrıldı ve tam sağ köşeye topu bıraktı.  2-1 öne geçen Kocaelispor kalan sürede kalesini korudu ve 1. Lig’in flaş takımlarından Keçiörengücü’nü kupanın dışına itmesini bildi. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —