Tarih: 04.04.2024 13:57

Kocaelispor kendi evinde Göztepe’yi ağırladı (3-2) BİZ BİTTİ DEMEDEN BİTMEZ

Facebook Twitter Linked-in

Kocaelispor kendi evinde Göztepe’yi ağırladı (3-2)

BİZ BİTTİ DEMEDEN BİTMEZ

Trendyol 1. Ligde geçtiğimiz akşam adeta sezonun maçı oynandı. Kocaelispor kendi evinde Göztepe takımını ağırladı. Temsilcimiz rakibini Candeias’ın golleriyle 3-2 mağlup etmeyi başardı.

İlk yarıyı 1-0 geride tamamladık

Kocaelispor ilk yarıda istediği performansı ortaya koyamadı. Rakip Göztepe kalemizde pozisyonlar yakaladı. 44. dakikada Göztepe’den Kenneth Obinna Mammah takımını öne geçiren golü kaydetti (0-1). İlk yarı Göztepe takımının 1-0 üstünlüğü ile tamamlandı.

Göztepe’ye soğuk duş yaşattık

İkinci yarıda oyunu dengeleyen Kocaelispor yakaladığı pozisyonları bir türlü değerlendiremedi. 71. dakikada Göztepe’den Kubilay Kanatsızkuş takımının 2. golünü attı (0-2). Maçın 83. dakikasında Kocaelispor penaltı kazandı. Topun başına geçen Candeias durumu 2-1’e getiren golü kaydetti. Bu golden sonra Göztepe kalesine yüklenmeye devam Kocaelispor’lu futbolcular 89. ve 90+6. dakikalarda Candeias’ın ayağından iki penaltı golü daha bularak zorlu maçtan 3-2 galibiyetle ayrıldı. Bu müthiş maçın ardından Kocaelisporlu futbolcular galibiyeti taraftarlar ile kutladı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —