Tarih: 05.09.2022 08:36

Kocaelispor Kırşehir Belediyespor’u 1-0 yendi ÜÇ ÖNEMLİ PUAN

Facebook Twitter Linked-in

TFF 2.Lig Kırmızı Grupta sezonun ikinci maçında deplasmanda Kırşehir Belediyespor ile karşılaşan temsilcimiz Kocaelispor, Cem Ekinci’nin attığı güzel golle, maçı 1-0 kazandı ve haftayı 3 puanla kapattı.

İlk yarı 1-0 önde kapattık

Temsilcimiz Kocaelispor geçtiğimiz haftaki kadroda bir değişikliğe gitmedi. Maçın ilk dakikalarında rakibi karşısında maça baskılı bir oyunu tercih eden yeşil siyahlılar deplasmanda galibiyet aradı. Kırşehir Ahi Stadında oynanan karşılaşmanın ilk dakikalarından itibaren maçta üstün olan Kocaelispor, rakibi karşısında iyi bir mücadele verdi. Beykan, Cem Ekinci ve Okan Eken ile girdiği net pozisyonlarını bulan temsilcimiz 22’nci dakikada Beykan’ın arka direğe gönderdiği ortaya Cem mükemmel kafa vuruşu yaptı. Kocaelispor bu golle 1-0 öne geçti. Bu dakikadan sonra iki takımda buldukları pozisyonları değerlendiremedi ve ilk yarı Kocaelispor’un 1-0’lık üstünlüğü tamamlandı.

Haftayı 3 puanla kapattık

Maçın ikinci yarısına yine iyi bir giriş yapan Kocaelispor maçta ikinci golü aradı. İki takımda rakip kalelerde gol arasa da  Kocaelispor zorlu Kırşehir deplasmanında ortaya koyduğu futbol ile maçı 1-0 kazanarak haftayı üç puanla kapatmanın sevincini yaşadı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —