Tarih: 26.09.2021 09:30

Kocaelispor ligde yoluna dolu dizgin devam ediyor

Facebook Twitter Linked-in

TFF 1. Lig temsilcimiz Kocaelispor geçtiğimiz Cuma akşamı saat 20.00’de Tuzlaspor takımını ağırladı. Karşılaşmada iyi bir performans gösteren Yeşil Siyahlılar Benhur’un golüyle maçtan 1-0 galip ayrıldı.

Kalemizi iyi savunduk

Kocaelispor BAY haftasının ardından ligin yedinci haftasında sahasında Tuzlaspor’u ağırladı. Yeşil-Siyahlı ekibimiz özellikle ilk 10 dakikasını iyi oynadığı karşılaşmada Tuzlaspor kalesine baskı kurdu. Ancak aradığı golü bulamadı. Ardından Tuzlaspor oyuna denge getirdi. Ancak Kocaelispor kalesinde tehlike oluşturmada başarılı olamadı. İlk yarıda konuk ekip tehlikeli pozisyon oluşturamazken Yeşil-Siyahlı ekibimiz ilk yarım saatte Musa Nizam, Benhur Keser ve Dino Ndlovu ile üç pozisyondan faydalanamadı. İlk yarının son 15 dakikasında ise iki takım da birbirlerinin üstüne çok net ataklarla gidemedi. Kocaelispor’un genel anlamda daha üstün olduğu ilk 45 dakika gol olmadı ve karşılaşma başladığı gibi 0-0 berabere tamamlandı.

Sahneye Benhur çıktı

Temsilcimiz Kocaelispor ilk yarının başında olduğu gibi ikinci yarıya da etkili başladı. Tuzlaspor kalesine tehlikeli ataklar geliştiren Yeşil-Siyahlı temsilcimiz 55. dakikada sol kanattan etkili gelen ekibimizde Dino topu Benhur’a aktardı. Yetenekli futbolcu çok sert vurduğu top ağlarla buluşunca Kocaelispor 1-0 öne geçti. Her iki takımda bu dakikadan sonra başka gol bulamayınca temsilcimiz haftayı 3 puanla kapattı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —