Tarih: 25.04.2022 10:46

Kocaelispor Manisa FK’ya geçit vermedi 2-1 3 ALTIN PUAN ELDE ETTİK

Facebook Twitter Linked-in

TFF 1. Lig temsilcimiz Kocaelispor geçtiğimiz gün kendi evinde oynadığı maçta Manisa FK takımını 2-1 yenmeyi başardı. Temsilcimiz aldığı bu galibiyetle küme düşme hattından uzaklaştı. Kocaelispor’un gollerini Mehmet Taş ve Berkay Tolga Dabanlı kaydetti.

İlk yarının son saniyesinde gelen gol tribünleri coşturdu

27 bin taraftarının büyük desteği ile karşılaşmaya başlayan Kocaelispor  maça istediği gibi başlayamadı. Rakip Manisa FK takımı dakikalar 13’ü gösterdiğinde Landre ile golü bularak, karşılaşmada 1-0 öne geçti. Temsilcimiz bu golün şokunu üzerinden erken attı ve 30. dakikada Mehmet Taş’ın muhteşem golü ile durumu 1-1’e getirdi. İlk yarının son saniyesinde rakip kaleyi adeta abluka altına alan temsilcimiz Kolovos’un kullandığı köşe vuruşunda Berkay Tolga Dabanlı’nın golüyle öne geçti (2-1). İlk yarı bu sonuçla sona erdi.

İkinci yarı Manisa FK’ya gol izni vermedik

Karşılaşmanın ikinci yarısında ise her iki takımda pozisyonlara girdi. Temsilcimiz bu yarıda Diop ve Atila ile girdiği pozisyonlardan sonuç alamadı. Manisa FK takımı da zaman zaman kalemizde tehlikeler oluşturdu ama temsilcimiz kalesini rakibine karşı iyi kapattı. Müsabaka da başka gol olmadı Mücadelenin geri kalan bölümünde başka gol olmadı ve Kocaelispor sahadan 2-1 galip ayrılarak ligde kalma umutlarını oldukça yükseltti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —