Tarih: 20.03.2024 10:29

Kocaelispor Olağanüstü Kongreye gidiyor

Facebook Twitter Linked-in

Kocaelispor Olağanüstü Kongreye gidiyor

Trendyol 1. Lig temsilcimiz Kocaelispor’da son haftalarda aldığı mağlubiyetler sonrası Başkan Engin Koyun görevinden istifa etmişti. Yapılan Yönetim Kurulu Toplantısından Olağanüstü Kongre Kararı çıktı.

Recep Durul Başkanlık görevini vekaleten sürdürecek

Üst üste gelen kötü sonuçların ardından taraftarların istifaya davet ettiği Engin Koyun Kocaelispor Başkanlığı görevinden istifa etmişti. Geçtiğimiz akşam Kocaelispor Yönetimi toplanarak aldıkları kararları kamuoyu ile paylaştı. Toplantıdan Olağanüstü Genel Kurur kararı çıkarken, Kocaelispor Başkanlık görevini vekaleten Recep Durul’un yapacağı belirtildi.

Engin Koyun’un istifası kabul edildi

Kocaelispor Kulübü’nden yapılan açıklamada, ‘Yapılan Yönetim Kurulu Toplantısında, Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Engin Koyun’un istifasının kabulüne ve bilahare tarihi duyurulacak olan yeni Olağanüstü Seçimli Genel Kurul’a kadar Yönetim Kurlu Başkanı olarak vekaleten Sayın Recep Durul’un belirlenmesine karar verildiğini kamuoyun bilgilerine saygılarımızla sunarız. Sayın Engin Koyun’a Kulübümüze verdiği emekler için teşekkür eder, vekaleten Yeni Yönetim Kurulu Başkanımız olarak belirlenen Sayın Recep Durul’a yeni görevinde başarılar dileriz’ denildİ.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —