Tarih: 12.05.2022 13:27

Kocaelispor Teknik Direktörü Fırat Gül, ‘EYÜP MAÇINI KAZANACAĞIZ’

Facebook Twitter Linked-in

Kocaelispor Teknik Direktörü Fırat Gül,

‘EYÜP MAÇINI KAZANACAĞIZ’

Hafta sonu Eyüpspor maçıyla TFF 1. Lig kaderini belirleyecek olan temsilcimiz Kocaelispor hazırlıklarını tam gaz sürdürüyor. Kocaelispor Teknik Direktörü Fırat Gül, bu önemli maç öncesi açıklamalarda bulundu.

‘Altınordu maçını kazanabilirdik’

 ‘Altınordu maçında öne geçtik ama bu avantajı koruyamadık. 10-15 dakika skor olarak önde kalsaydık her şey istediğimiz gibi olacaktı. Bu durum planlarımızı bozdu açıkçası’ diyen Kocaelispor Teknik Direktörü Fırat Gül, ‘Altınordu maçında galip gelememenin burukluğu var. Çok rahat geçip galip gelebileceğimiz bir maçtı. Biraz oyunu sürdürebilseydik planlarımız hazırdı. Beraberlik golünü yiyince gardımız biraz düştü. Oralarda biraz daha gaddar olmamız lazım, kabul etmememiz, isyankar olmamız lazım. Bundan sonraki iki maçta bunu yapabilmeliyiz.’

Bizim hedefimiz belli’

Gül, ‘Eyüp maçı final maçımız. Aslında haftalardır final oynuyoruz. Yeni bir hocayla yola devam edecek, kazanmak isteyecekler. Rakibimizin ciddi hedefleri var, bizim de hedefimiz belli. Bu maçtan istediğimiz skoru alabilmek için oynayacağız. Oynadığımız maçlardaki tüm rakiplerin hedefi vardı. Son haftalarda ortaya çıkan sonuçların hiç biri bize yaramadı. 5 maçta 1 mağlubiyetimiz var ve hala kırmızı çizgi içindeyiz. İnanılır gibi değil. Uzun zamandır böyle bir tablo görülmemiştir. Yapacak bir şey yok. Alnımızın akıyla bu işi bitireceğiz’ diye konuştu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —