Tarih: 28.05.2020 12:39

Kocaelispor Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel “HEDEFİMİZ HAFTADA 3 MAÇ OYNAMAK”

Facebook Twitter Linked-in

Kocaelispor Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel

“HEDEFİMİZ HAFTADA 3 MAÇ OYNAMAK”

Kocaelispor Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel, TFF’nin kalan maçları hızlandırılmış program dahilinde, haftada 3 maç olarak oynatmayı, 18 gündü bitirmeyi planladığını söyledi.

“Önce testler yapılacak”

Kocaelispor Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel şu açıklamaları yaptı: “ Türkiye Futbol Federasyonu bilindiği gibi 28 Mayıs Perşembe günü (yarın) tüm profesyonel liglerle ilgili kesin kararını açıklayacak. Açıklamanın yapıldığı gün akşamı veya ertesi gün sabah kendi çalışma programımızı kamuoyuyla paylaşacağız. İlan edildiği gibi lig 18 Temmuz’da başlarsa Haziranın 10’undan sonra, 11-12-13’ü olabilir toplanacağız. Önce testler yapılacak, hemen sonrasında da idmanlarımız başlayacak”

“Ligin 18 günde tamamlanması planlanıyor”

“TFF’ye yakın kaynaklardan aldığım bilgiye göre kalan 6 maç oldukça hızlandırılmış bir program dahilinde oynanacak. Cumartesi-Çarşamba-Pazar şeklinde haftada 3 maç düşünülüyor. Ligin 18 günde tamamlanması planlanıyor. Yani 8-9 Ağustos haftası normal sezon bitirilecek. Yeni sezonun eylülün ilk haftasında, yani 3 hafta sonra başlatılması düşünülüyor.  Bu durumda bu sezonun bitiminin ardından antrenmanlara ara vermemiz gibi bir durum olmayacak”

“Kulüpler bu kez de temmuz sıcağında maç oynayacak olmaktan şikayetçi”

“Ligdeki takımların önemli bir bölümü bilindiği gibi liglerin tescil edilmesini, şampiyonların direkt çıkartılması, 2 ile 9’ncuların Play-Off oynatılması ve düşmenin kaldırılmasını istiyordu. Kulüpler bu seçeneğin uygun bulunmaması halinde en az 1 ay öteleme talebinde bulunmuştu. TFF ikinci seçeneği uygun görüp 12 Haziran olarak açıkladığı start tarihini 18 Temmuz’a aldı, ancak bu karar da pek memnunluk yaratmadı. Kulüpler bu kez de temmuz sıcağında maç oynayacak olmaktan şikayetçi” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —