Tarih: 24.08.2023 14:44

Kocaelispor U19 takımı, Kullarspor ile hazırlık maçında KARŞILAŞMAYI 3-1 KAZANDI

Facebook Twitter Linked-in

Kocaelispor U19 takımı, Kullarspor ile hazırlık maçında

KARŞILAŞMAYI 3-1 KAZANDI

Kocaelispor U19 takımı, önceki gün Kullarspor ile hazırlık maçına çıktı. Yeşil – Siyahlı genç yetenekler karşılaşmada üstün başarı elde ederek maçı 3-1 kazanan takım oldu

Sahadan galibiyetle ayrıldı

Kocaelispor’un yetenekli gençleri, 19’luk delikanlılar, önceki gün Kullarspor ile hazırlık maçına çıktı. Yetenekli gençler sahada tüm hünerlerini sergiledi. Şehit Ömer Ertuğrul Sarı Spor Kompleksi’nde gerçekleşen hazırlık maçında Kullarspor, 49. dakikada Efe Turgut’un golüyle öne geçti. Yeşil – Siyahlı gençlerimiz beraberlik golünü 67. dakikada Enes Karabulut ile buldu. 79 ve 90. dakikada Kerem Eymen Avcı ile skoru 3-1’e getiren gençler, sahadan galibiyetle ayrıldı.

Başkan Koyun, 90 dakika boyunca karşılaşmayı izledi

Kocaelispor, önceki gün Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Kullarspor ile hazırlık maçına çıktı. 19’luk gençler, rakibi Kullarspor’u 3-1 mağlup etmeyi başardı. Karşılaşmayı Kocaelispor Başkanı Engin Koyun da takip etti. Başkan Koyun’a, Kullarspor Başkanı Fahri Altıntaş ve Kocaelispor Alt Yapıdan Sorumlu Yöneticisi Rafet Kırgız eşlik etti. Genç futbolcularla yakından ilgilenen Koyun, 90 dakika boyunca karşılaşmayı izledi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —