Tarih: 30.11.2023 10:44

Kocaelispor Ümraniyespor takımını ağırlıyor

Facebook Twitter Linked-in

Trendyol 1. Lig 14. Hafta maçında yarın akşam kendi sahasında Ümraniyespor takımını ağırlayacak olan Kocaelispor bu maçın hazırlıklarını hafta boyunca yaptığı antrenmanlar ile tamamladı.

Maç yarın akşam saat 20.00’de başlayacak

Süper Lig yolunda hedefine emin adımlarla yürüyen Yeşil Siyahlı temsilcimiz Ligde 14. Hafta mücadelesinde Ümraniyespor’u ağırlıyor. Yarın akşam saat 20.00’de Yıldız Entegre Kocaeli Stadyumu’nda oynanacak karşılaşmanın hazırlıklarını tamamlayan Kocaelispor artık bu maçı bekliyor.

Sağlam, ‘Rehavete yer yok’

Kocaelispor kendi evinde oynayacağı Ümraniyespor karşılaşmasından mutlak 3 puan hedefliyor. Yeşil Siyahlılar Trendyol 1. Lig puan durumunda Eyüpspor’un ardından 2. sırada bulunuyor. Kocaelispor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, bu zorlu maç öncesinde şu açıklamayı yaptı: ‘Önümüzde çok zorlu bir Ümraniye maçı var. Oyuncularımla paylaştım. Rakibimizin oyuncu kadrosu ve oyununun hakkı olmayan bir yerde olduğunu belirttim. O yüzden kimsenin rehavete girmemesi gerekiyor. Futbolda buna yer olmadığını herkes yaşadı, biz de yaşıyoruz. Hazırlıklarımızı ciddi bir şekilde yapıyoruz. Ümraniye maçını iyi bir oyun, mücadele ve güzel bir skorla kazanmak, puan farkını biraz daha yukarıya taşımak istiyoruz. Biz kazandığımız sürece rakiplerin ne yaptığı da bizi ilgilendirmeyecek. Her maçı ayrı ayrı değerlendirip oynamak o maçı kazanmak. Kalan 4 maçı 12 puanla tamamlamak gibi bir düşüncemiz var. Bunların ilki Ümraniye maçı. Tüm konsantrasyonumuzu Ümraniye maçına çevirdik’ dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —