Tarih: 06.03.2023 08:09

Kocaelispor Uşakspor’u 3-0 mağlup etti GÜLE OYNAYA KAZANDIK

Facebook Twitter Linked-in

Kocaelispor geçtiğimiz gün Uşakspor takımı ile karşılaştı. Temsilcimiz Uşakspor’u 3-0 mağlup ederek, liderliğini perçinledi.

İlk yarıyı 2-0 önde tamamladık

Karşılaşmaya oldukça iyi başlayan Kocaelispor rakip kalede pozisyonlar buldu. Karşılaşmanın 7.dakikasında Beykan Şimşek kaleci Türker’i geçemedi. 11.dakikada Okan Eken yakaladığı pozisyonu değerlendiremedi. Kocaelispor aynı dakikada Tayfun Aydoğan’ın attığı golle maçta 1-0 öne geçti.  Pozisyonun devamında savunmadan gelen ters topu Tayfun kafayla ağlara gönderdi ve Kocaelispor 1-0 öne geçti.  Dakikalar 45’i gösterdiğinde Beykan’ın ortasında Okan Eken yaptığı kafa vuruşuyla topu ağlara gönderdi ve Kocaelispor bu golle farkı ikiye çıkarttı. Karşılaşmanın ilk yarısı bu skorla sona erdi.

Puan farkı daha da açıldı

Karşılaşmanın ikinci yarısına da iyi başlayan temsilcimiz Kocaelispor maçı koparmak için üçüncü gol arayışını sürdürdü. 79’da Yeşil Siyahlılar Cem Ekinci’nin attığı golle farkı 3’e çıkarttı.  Kalan dakikalarda temsilcimiz dördüncü gole çok yaklaştı. Fakat maçta başka gol sesi çıkmadı. Temsilcimiz haftayı 3 puanla kapatarak, en yakın rakibine puan farkını 8 puana çıkarttı. Yeşil Siyahlılar 26.hafta karşılaşmasını 11 Mart Cumartesi günü Balıkesir deplasmanında oynayacak.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —