Tarih: 10.02.2023 09:50

Kocaelispor ve Sakaryaspor depremzedeler için bir araya geldi DOSTLUK MAÇI YAPACAKLAR

Facebook Twitter Linked-in

Kocaelispor, ezeli rakibi Sakaryaspor ile hazırlık maçı yapacak. Bu maçtan elde edilecek tüm gelir depremzedeler için bağışlanacak.

Büyük bir adım attılar

Kocaelispor, ezeli rakibi Sakaryaspor ile hazırlık maçı yapacaklarını duyurdu. Pazartesi günü gece saatlerine merkez üssü Kahramanmaraş olan 7.7 şiddetindeki deprem, 10 ilde büyük yıkımlara yol açtı. Binlerce binanın yıkıldığı depremde, halen arama kurtarma çalışmaları devam ediyor. Birçok mucize haberlerinin geldiği deprem bölgesine yardımlar da çığ gibi büyüyor.

Ezeli rakip ebedi dostumuz

Kocaelispor da yardım kampanyası düzenlemiş, topladıklarını da takım otobüsüyle deprem bölgesine göndermişti. Takım otobüsünün deprem bölgesinde konaklama ihtiyacının karşılanması için kullanacağı da duyurulmuştu. Kocaelispor, şimdi de geliri tamamen depremzedeler için bağışlanacak ezeli rakibi Sakaryaspor ile hazırlık maçı yapacak. Kocaelispor’dan yapılan açıklamada şu bilgiler verildi; “Aynı renklere gönül verdik, aynı acıları yaşadık, şimdi ise yaraları birlikte saracağız! Ezeli rakip ebedi dostumuz @Sakaryaspor ile kulübümüzün ev sahipliğinde hazırlık maçı düzenleyeceğiz. Müsabakanın tarihi ile ilgili detaylar, önümüzdeki günlerde açıklanacaktır. Müsabakanın tüm bilet gelirleri, depremden etkilenen vatandaşlarımıza bağışlanacaktır’ denildi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —