Tarih: 04.08.2023 12:21

Kocaelispor Yönetiminden Kadın ve Çocuk taraftarlara jest PENDİKSPOR MAÇI BİLETLERİ ÜCRETSİZ

Facebook Twitter Linked-in

Kocaelispor Yönetiminden Kadın ve Çocuk taraftarlara jest

PENDİKSPOR MAÇI BİLETLERİ ÜCRETSİZ

Kocaelispor Yönetimi aldığı kararı kamuoyuna duyurdu. 5 Ağustos Cumartesi günü oynanacak olan Pendikspor maçı Kadın ve Çocuk taraftarlara ücretsiz olacak.

Kocaelispor, Pendikspor karşılaşmasında güney kale arkası alt ve üst tribünlerinin kadın ve çocuk taraftarlara ücretsiz olduğunu duyurdu. 5 Ağustos Cumartesi günü saat 20.00’da oynanacak Kocaelispor, Pendikspor mücadelesi ile yeni sezonun önemli bir provası yapılacak.

Kadın ve Çocuklar Passolig zorunluluğu bu maça özel kaldırıldı

Kocaelispor, resmi hesabından yaptığı paylaşımda; ‘5 Ağustos Cumartesi günü Pendikspor ile oynanacak olan müsabakada güney kale arkası alt ve üst tribünleri sadece bayan ve çocuk taraftarlarımızla sınırlı olmak üzere ücretsiz olacaktır. Müsabakayı ücretsiz izlemek isteyen bayan ve çocuk taraftarlarımız sadece güney kale arkası alt ve üst tribünlerinden stadyuma giriş yapabilecektir. Güney kale arkası alt ve üst tribünlerinde ücretsiz olarak müsabakayı izlemek isteyen bayan ve çocuk taraftarlarımız için Passolig kart zorunluluğu bu müsabakaya özel kaldırılmış olup, diğer tribünlerimizde Passolig kart ile bilet satın alma zorunluluğu devam etmektedir’ denildi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —