Tarih: 29.12.2021 11:25

Kocaelispor Ziraat Türkiye Kupası’nda Kasımpaşa’ya 5-3 mağlup oldu

Facebook Twitter Linked-in

TEMSİLCİMİZ MÜCADELESİ İLE TEBRİĞİ HAKETTİ

Ziraat Türkiye Kupası’nda Süper lig ekibi Kasımpaşa takımına konuk olan Kocaelispor çok iyi mücadele ettiği maçı 5-3 kaybederek, kupadan elendi.

İlk yarı 1-1 bitti

Karşılaşmaya istekli başlayan ev sahibi takım Kasımpaşa 4. dakikada öne geçen taraf oldu. Soldan gelişen atakta yerden yapılan ortada Mortadha topu ağlarımıza gönderdi. İlk 20 dakika tutuk gözüken Kocaelispor devrenin ortalarından itibaren oyunda dengeyi kurdu. 31’de Kasımpaşa’nın kaçırdığı önemli fırsatın dönüşünde Kocaelispor Benhur ile eşitlik sayısına yaklaştı ama değerlendiremedi. 33’te hakem ev sahibi takım lehine penaltı çaldı ancak öncesinde yardımcının ofsayt bayrağı vardı. Kocaelispor 39’da beraberlik golünü buldu. Omolo’nun şutunda Varga elle oynayınca hakem penaltı noktasını gösterdi. Benhur’un golüyle skor 1-1’e geldi, devre de böyle bitti.

Normal süre 2-2 tamamlandı

İkinci yarıya da iyi başlayan taraf Kasımpaşa oldu. Rakip takım 48. dakikada Umut ile yoklayıp 50’de Ahmet ile yeniden öne geçti. Bu futbolcunun sert şutunda top üst direkten kale çizgisinin içine düştü, golü yardımcı hakem verdi. Yeşil-Siyahlı temsilcimiz dakikalar 68’i gösterdiğinde Omolo’nun nefis pasında Pereira ile eşitlik sayısını yakaladı. 82. Dakikada oyunun kaderi değişti. Temsilcimizden Pereira rakip oyuncuya yaptığı faul sonrasında sarı kart gördü. Peraira hakeme gösterdiği tepki sonucunda ikinci sarı kart ile oyun dışı kaldı. Son dakikalarda ev sahibi takımın baskısı vardı.  Normal sürede uzatma dakikaları gösterdiğinde İsmet 90’a giden topu kornere çelerek bir kez daha mutlaka gole engel oldu. Uzatmanın son anlarında tur Kocaelispor’un ayağına geldi. Atila karşı karşıya vurdu, top savunmanın kornere çıktı. Normal süre 2-2 bitti.

Türkiye Kupası’na veda ettik

Uzatma dakikalarında çok temponu başlayan Kasımpaşa oyunu sahamıza yıktı ve sağlı solla ataklarla gol aradı ve kalemizde gol aradı. Dakikalar 101’i gösterdiğinde Tarkan uzaktan sert ve düzgün şutta topu ağlarımıza gönderince, Kasımpaşa bir kez daha öne geçti. 3 dakika sonra Alpay’ın kendi kalesine gönderdiği golle skor 4-2’ye geldi. İkinci uzatma devresinde Kocaelispor 110.dakikada Benhur ile skoru 4-3’e getirip umutlandı. 117. dakikada savunmadaki oyuncularımız hata yaptı ve Yusuf Erdoğan ev sahibi takımın beşinci golünü attı. Bu golle birlikte Kocaelispor havlu attı. Kalan kısa süreçte gol olmadı, Yeşil-Siyahlı ekibimiz 5-3’lük yenilgiyle Türkiye Kupası’na veda etti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —