Tarih: 22.10.2024 15:46

Kocaelispor gol yemeden seriye bağladı

Facebook Twitter Linked-in

Aman nazar değmesin. Son olarak 15 Eylül'de iç sahada 2 kırmızı kart görüp, 9 kişi kalarak Manisa'ya karşı mücadele veren Kocaelispor, bu maçı 2-1 kaybederken, kalesinde son golleri gördü. Yeşil Siyahlılar o günden bu yana yaklaşık 1 ay süre içerisinde 4 maçta hiç gol yemedi

SERİYE BAĞLADIK, HEM DE GOL YEMEDEN

22 Eylül'de kardeş Çorumspor’u deplasmanında 2-0 yenen lider, 30 Eylül'de Şanlıurfaspor’u ile İzmit'te 0-0 beraber kaldı, ama yine gol yemedi. 6 Ekim'de İstanbulspor deplasmanına giden Lider Kocaelispor, süper bir oyunla bu maçı 3-0 kazandı. Liderimiz cumartesi akşamı yani 19 Ekim'de Ümraniyespor'u konuk etti. Bu maçı da gol yemeden 1-0 kazandı. Yeşil Siyahlılar 26 Ekim Cumartesi akşamı Ankaragücü’ne konuk olacak, ardından 2 Kasım’da Karagümrük takımını ağırlayacak.

10 KASIM’DA SAKARYA’DAYIZ

10 Kasım'da da Atatürk'ün ölüm yıl dönümünde Sakaryaspor’a konuk olacak. 10 Kasım'dan sonra büyük bir fikstür avantajı yakalayan Kocaelispor, 24 Kasım'da Bandırmaspor, 29 Kasım'da Adanaspor ile İç sahada oynayacak. 7 Aralık'ta yeni Malatya maçını hükmen kazanacak ekip, 15 Aralık'ta yine İzmit'te Erokspor'la karşılaşacak. Yani Kocaelispor önümüzdeki 3 kritik maçlık periyottan sonra art arda içeride 3 maç birden oynayacak. Deplasmandaki tek maç olan Yeni Malatya maçını da hükmen kazanacağı için, eğer fire vermezse, puan farkını belki de 10 puana kadar yükseltebilecek.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —