Tarih: 13.09.2024 16:09

Kocaelispor sahasında Manisa FK’yı ağırlıyor

Facebook Twitter Linked-in

Lige 4 maçta 3 galibiyet ile başlayan Kocaelispor bu Pazar sahasında Manisa FK’yı ağırlıyor. Yıldız Entegre Kocaeli Stadyumu’nda oynanacak maç 15 Eylül Pazar günü saat 19.00’da başlayacak. İki takım daha önce 6 kez karşı karşıya gelirken 5 maçı Manisa FK, 1 maçı Kocaelispor kazandı.

 

KOCAELİSPOR 3 GALİBİYET İLE BAŞLADI

Lige 4 maçta 3 galibiyet alarak başlayan Kocaelispor 9 puan ile 3. sırada yer alıyor. Manisa FK ise 4 maçta 1 galibiyet 1 mağlubiyet 1 beraberlik alarak 5 puan topladı. Kocaelispor sahasında Manisa FK’yı mağlup ederek liderlik yarışını sürdürmek istiyor.

 

2 CEZALI VAR

Kocaelispor’un 4. hafta maçında deplasmanda Amedspor ile oynadığı maçta Muharrem Cinan ve Gökhan Değirmenci kırmızı kart görmüştü. 2 oyuncuda kırmızı kart cezası sebebiyle Manisa FK karşısında saha olmayacak. 2 oyuncun cezası sebebiyle sol bek Yunus Emre Gedik ve kaleci Harun Tekin bu sezon ilk kez 11’de yer alacak.

SAKAT OYUNCU YOK

Kocaelispor’da sakatlığı bulunan Markao ve Oğulcan Çağlayan Salı günü takımla birlikte çalışmalara başlamıştı. 2 oyuncunda Manisa FK maçında oynayabilecek durumda olduğu öğrenildi. Kocaelispor’da maç öncesi sakat oyuncu bulunmuyor. Manisa FK’da sakat ve ya cezalı oyuncu bulunmuyor.

 

5 ATTI 5 YEDİ

Kocaelispor bu sezon 5 gol atarken 5 gol kalesinde gördü. Mendes 2 gol, Markao ve Barış Alıcı 1 gol 1asist yaparak ile skora en çok katkı veren isimler oldu. Manisa FK ise bu sezon 5 gol atıp 6 gol yedi. Fofana 3 gol ile takımın en skoreri olurken, Wriedt 2 asist yaptı.

 

Kocaelispor Muhtemel 11: Harun Tekin; Ahmet Oğuz, Appindangoye, Caner Osmanpaşa Yunus Emre Gedik; Pedrinho, Vukovic, Barış Alıcı, Caktas, Mendes, Oğulcan Çağlayan




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —