Tarih: 01.10.2024 17:11

Kocaelispor Şanlıurfaspor ile 0-0 berabere kaldı BÜYÜK FIRSAT TEPTİK

Facebook Twitter Linked-in

İlk yarıda iyi oynadık ama golü bir türlü bulamadık

Karşılaşmaya daha iyi başlayan taraf temsilcimiz Kocaelispor oldu. Tempolu ve önde baskılı bir başlangıç yapan Kocaelispor, özellikle Furkan Gedik ve Pedrinho ile rakip savunmayı rahatsız etti. Bu süreçte gol çıkaramayan yeşil-siyahlılar, ilerleyen dakikalarda tempoyu düşürse de önemli gol pozisyonları yakaladı

Baskılı bir oyun ortaya koymasa da pozisyon bulmaya devam eden Kocaelispor, 45+2'de Furkan Gedik'in sağ kanattan içeriye çevirdiği topta tehlikeli oldu. Bu topa Mboula kayarak kale önünde müdahale etti ve topu kornere göndererek olası bir gole engel oldu. Hemen arkasından kullanılan köşe vuruşunda kafalardan selen top ceza sahası içerisinde Cihat Çelik'in önünde kaldı. Cihat'ın vuruşu direkten kalecinin kucağına geldi. İlk yarının son pozisyonunda Şanlıurfaspor etkili oldu. Urfa ekibi bu ataktan penaltı kararı beklerken hakem Muhammet Ali Metoğlu'nu aynı kararda değildi ve ilk yarı golsüz tamamlandı. 

Net pozisyonları bir türlü değerlendiremedik


İkinci yarıda daha agresif bir oyun ortaya koyan Kocaelispor rakip kalede Ryan Mendes, Ahmet Sağat gibi isimlerle net pozisyonlar bulsa da topu Urfa kalesine göndermede bir türlü başarılı olamadı. 90 dakikalık bölümde skoru değiştiremeyen Kocaelispor, bu beraberlik ile birlikte İstanbulspor'un puan kaybettiği haftada lider olma şansını yitirdi ve 2'nci sırada girdiği haftayı 3'üncü sırada tamamladı. 

Vali Aktaş ve Büyükakın maçı takip etti

Yıldız Entegre Kocaeli Stadyumu’nda oynanan ve Vali İlhami Aktaş’ın, Kocaeli AK PARTİ Milletvekilleri; Prof. Dr. Saadettin Hülagü, Veysal Tipioğlu, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk, Vali Yardımcısı Aslan Avşarbey, İl Emniyet Müdürü Faruk Karaduman, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Murat Bozkurt, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Hayri Baraçlı, Kocaeli Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ercüment Çiftçi, Kocaelispor Başkanı Recep Durul, Şanlıurfaspor Başkanı Mehmet Giray Küçük ve taraftarlar ile birlikte izlediği maç 0-0 berabere bitti. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —