Tarih: 05.09.2024 17:52

Kocaelispor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam ‘’BİZ BAŞARACAĞIZ, SONUNDADA ŞAMPİYON OLACAĞIZ’’

Facebook Twitter Linked-in

Şanlıurfa’da oynanan maçta peş peşe çıkan kırmızı kartlarla 19’uncu dakikada 9 kişi kalan Kocaelispor’un Amedspor karşısında aldığı 3-0’lık yenilgi ülke çapında yankı uyandırdı, Yeşil-Siyahlı camiayı daha da kenetledi. Tüm olanlara inat; sezon sonunda biz başaracağız, şampiyon olacağız.

TEPKİMİZ ADALETSİZLİĞE

Maçın Bitlis doğumlu, Mersin bölgesi orta hakemi Oğuzhan Aksu’nun yanlış kararları, VAR’da görev yapan Sarper Barış Saka’nın Kocaelispor’un pozisyonlarını ‘es’ geçmesi doğal olarak maçın önüne geçti. Hakemin bölgesi, doğduğu yer, çalıştığı belediye üzerinden bir çıkartım yapmak yanlış. Kocaelispor camiasının Diyarbakır, Amed SF ile bir alıp veremediği yok. Bizi öfkelendiren sahadaki adaletsizlik oldu.

BAŞKA YERLERE BAKALIM

Kocaelispor sahada 9 kişi kalmasına rağmen, özellikle ikinci gole kadar yine sahada direndi. Amedspor’a daha iyi takım olduğumuz ortadaydı. 10 kişi bile devam etseydik, takımın maçtan puan çıkartacağına pek çok kişi inanmıştı. Buna izin vermeyen hakeme, TFF’ye elbet tepkiliyiz. Ama, bundan sonraki maçlarda futbolcularımız daha dikkatli olmalı, bu fırsatı vermemeli. Bu maç üzerinden siyasi rant elde etmek isteyenlere, işi farklı yerlere götürmek isteyenlere de izin verilmemeli.

BİZ ŞAMPİYON OLACAĞIZ

Kocaelispor iyi takım, sezon sonunda ipi göğüsleyecek güçlü bir kadroya sahip. Taraftar da takıma, Ertuğrul Hoca’ya ve ekibine güveniyor. Nitekim maça giden taraftar maç sonrası takımı çağırıp “Şampiyon, şampiyon” diye destek verdi. Amed yenilgisi camiayı, takımı daha da bütünleştirdi. Bunu bir yol kazası olarak değerlendirelim. Bu maçtan ders çıkartıp, herkesi sahadaki oyunumuzla, tribündeki güçlü desteğimizle dize getirelim. Yarış kızıştıkça üzerimize daha fazla oyun oynanacağını da unutmadan tedbirimizi alalım. 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —