-
BIST 100
16088,00%-1,23
-
DOLAR
44,16% 0,22
-
EURO
50,49% -0,78
-
GRAM ALTIN
7134,90% -0,98
-
Ç. ALTIN
11685,77% -0,65
Kocaelispor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam “SAKARYASPOR MAÇINDAN ÜÇ PUAN BEKLİYORUZ”
Trendyol 1. Lig'de geçtiğimiz hafta sahasında Fatih Karagümrük'ü 2-1 mağlup eden Kocaelispor'un Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, hafta sonu oynanacak olan Sakarya maçı öncesinde açıklamalarda bulundu.
Trendyol 1. Lig'de geçtiğimiz hafta sahasında Fatih Karagümrük'ü 2-1 mağlup eden Kocaelispor'un derbi hazırlıkları bugün gerçekleştirilen idmanla sürdü. Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, hafta sonu oynanacak olan Sakarya maçı öncesinde açıklamalarda bulundu.
“Maçı kazanıp zirvedeki yerimizi sağlama almak, perçinlemek istiyoruz"
Trendyol 1. Lig'in 12. haftasında Sakaryaspor ile karşılaşacak Kocaelispor, hazırlıklarına bugün gerçekleştirilen antrenman ile devam etti. Antrenman öncesinde gündeme dair açıklamalarda bulunan Kocaelispor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, "Karagümrük bu ligin Süper Lig adaylarından birisiydi. Zor olacağını biliyorduk. Maçı daha erkende koparabilirdik. Defansif anlamda çok iyi mücadele ortaya koyduk, ofansif olarak da o şekilde. Şimdi önümüzde çok önemli bir mücadele var, Gözümüz o maçta. O maçı kazanıp zirvedeki yerimizi sağlama almak, perçinlemek istiyoruz" dedi.
“En iyi şekilde hazırlanıp kazanmak istiyoruz”
Haftaya oynanacak olan Sakaryaspor mücadelesi hakkında değerlendirmelerde bulunan Sağlam, "Sakarya maçından sonra milli ara olacak. Maçta alacağımız sonuç 15 günümüzü etkileyecek. Kazanmak için birçok sebebimiz var. Camianın, taraftarın, şehrin mutluluğu ve motivasyonu için kazanmamız lazım. İki takım arasında tatlı bir rekabet var. Uzun süredir kazanamamış olmanın da vermiş olduğu şeyler var. İyi bir mücadele sergileyip geleceğe umutla bakmak istiyoruz. Caner Osmanpaşa'nın sakatlığı devam ediyor. 1 gün içerisinde takıma katılmasını bekliyoruz. Güzel hazırlanıp iyi bir maç çıkaracağız. Bu hafta Sakarya değilde başka bir rakiple oynasaydık yine aynı şekilde hazırlanacaktık. Her maça 3 puan veriliyor. Ancak motivasyon ve anlam olarak maçın öneminin farkındayız. İyi bir strateji oluşturmamız lazım. Bazen farklı motivasyonlar olumsuz sonuçlar doğurabilir. En iyi şekilde hazırlanıp kazanmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.
MEHMET ANIKER KABRİ BAŞINDA ANILDI
GÖLCÜK’DE TOPLAM 154 METRUK BİNA YIKILDI
BÜYÜKAKIN ŞEHİT AİLELERİ, GAZİ VE YAŞLILAR İLE BİR ARAYA GELDİ
BAŞKAN YARDIMCISI OKTAY KELER TIP BAYRAMINI KUTLADI
SGK’lılar İçin Konforlu Sağlık Hizmeti: Tamamlayıcı Sağlık Sigortası Nedir?
YENİ HIZ LİMİTLERİ İÇİN YENİ TABELALAR
UZMAN UYARIYOR: “YENİ NESİL ZAYIFLAMA İĞNELERİ SAFRA KESESİ VE PANKREASI ETKİLEYEBİLİR”
5 TRAMVAYDAN DÖRDÜNCÜSÜ RAYLARA İNDİ
BAŞKAN BÜYÜKAKIN’DAN SAĞLIKÇILARA TEŞEKKÜR
VEKİL TİPİOĞLU VE BAŞKAN YAVUZ, TUNCAY YILDIZ'I ZİYARET ETTİ
GÖLCÜK’TE İSTİKLAL MARŞININ 105 YILI KUTLANDI
BÜYÜKŞEHİR’DE HİZMETİN SAATİ YOK
GÖLCÜKSPOR İFTAR DA BİR ARAYA GELDİ
SALMAN “FATURALARINIZI MUTLAKA SAKLAYIN”
MYP GÖLCÜK İLÇE BAŞKANI YAŞAR BAL'DAN YÖNETİM KURULU ÜYELERİ ve AİLELERİNE İFTAR
BU GECEDE İYİLİĞE REHBER EDENLER BULUŞTU
BAŞKAN BÜYÜKAKIN’A VE KOCAELİ HALKINA ÖZEL TEŞEKKÜR
BÜYÜKŞEHİR’İN KARDEŞLİK SOFRASI HALEP’TE KURULDU
HALK EĞİTİM’DE HEREKE HALISI DOKUMA SANATI YENİDEN YAŞATILIYOR
NUSRET’İN KAHRAMAN KOMUTANININ TORUNU ÖĞRENCİLERLE BULUŞUYOR
ESNAF ODASI BAŞKANI YILDIZ “BAYRAM PAZARI İLÇEMİZE RENK KATACAK”
BÜYÜKAKIN, TÜGVA İFTARINDA GENÇLERLE BİR ARAYA GELDİ
DEĞİRMENDERESPOR’DAN U10 FUTBOL TURNUVASI
165 ŞOFÖRE 487 BİN TL CEZA
BAŞKAN BÜYÜKAKIN’IN, PAZARCI ESNAFIYLA YAPTIĞI İFTARA YOĞUN KATILIM
AKTAŞ ÇİFTİ, DONANMA KOMUTANLIĞININ ŞEHİT YAKINLARI VE GAZİLER ONURUNA DÜZENLEDİĞİ İFTAR KATILDI
VALİ AKTAŞ, GÖLCÜK EYÜP SULTAN PROJE HAFIZLIK İMAM HATİP ORTAOKULUNUN PROGRAMINA KATILDI
FİRARİ KADIN HIRSIZ YAKALANDI
HER NOKTA TİTİZLİKLE TEMİZLENİYOR
TRAFİK CEZASI KAOSU
Yükleniyor



