Tarih: 19.12.2022 13:30

Kocaelispor’a Ankara Demirspor maçında soğuk duş 2-4 LİDERLİKTEN OLDUK

Facebook Twitter Linked-in

Kocaelispor’a Ankara Demirspor maçında soğuk duş 2-4

LİDERLİKTEN OLDUK

TFF 2. Lig temsilcimiz Kocaelispor geçtiğimiz gün kendi evinde Ankara Demirspor takımını ağırladı. İlk yarıyı 2-1 üstün tamamlayan temsilcimiz ikinci yarıda yaptığı basit hatalar sonucu rakibine 4-2 mağlup oldu.

İlk yarıyı 2-1 önde kapattık

TFF 2.Lig Beyaz Grup’ta kentimizi temsil eden Kocaelispor, ligin ilk devresinin son maçında Ankara Demirspor takımı ile karşılaştı. 41 puanla ligin zirvesinde bulunan Kocaelispor rakibine yenilerek ligin ilk yarısını ikinci sırada kapattı. Maça oldukça etkili başlayan Kocaelispor rakip kalede üst üste tehlikeli ataklar geliştirdi. Fakat bulduğu pozisyonları değerlendiremedi. Dakikalar 12’yi gösterdiğinde Ankara Demirspor 1-0 öne geçti. Bu golden sonra ataklarını sıklaştıran temsilcimiz Kocaelispor baskıyı daha da arttırdı. 39’da temsilcimizden Yalçın Kılınç ile durumu 1-1’e getiren golü attı. Rakip kaleyi adeta ablukaya alan Kocaelispor 45+1’de Mehmet Yılmaz’ın golü ile durumu 2-1’e getirdi. İlk yarı temsilcimizin 2-1’lik üstünlüğü ile tamamlandı.

Sahamızda ilk yenilgimizi aldık

Karşılaşmanın ikinci yarısına da iyi başlayan temsilcimiz yakaladığı gol pozisyonlarını değerlendiremedi. Rakip Ankara Demirspor 65’te Mert ile durumu 2-2’ye getiren golü buldu. Liderliği bırakmak istemeyen temsilcimiz maçta galibiyet golünü aradı fakat rakip Ankara Demirspor temsilcimizin hatalarını değerlendirdi. 69’da Abdullah ile 3. golü atan Ankara temsilcisi, 90+1’de Burhan’ın golü ile skoru belirledi. Karşılaşma Ankara Demirspor’un 4-2’lik üstünlüğü ile tamamlandı. Temsilcimiz bu mağlubiyetle hem zirveden oldu, hem de sahasında ilk yenilgisini aldı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —