Tarih: 16.03.2024 09:46

Kocaelispor’da Engin Koyun bırakma kararı aldı

Facebook Twitter Linked-in

Kocaelispor dün akşam Gençlerbirliği takımına 2-0 mağlup oldu. Karşılaşma sonrası başta Hodri Meydan taraftar grubu olmak üzere taraftarlar Kocaelispor Başkanı Engin Koyun’u istifaya davet etti. Bu çağrıya sessiz kalmayan Engin Koyun, başkanlığı bırakacağını açıkladı.

Kocaelispor son 6 maçta galibiyet alamadı. Geçtiğimiz akşam oynanan Gençlerbirliği maçının da kaybedilmesi Kulüpte adeta suları kaynattı. Taraftarlar ve Hodri Meydan Taraftar Grubu Başkan Engin Koyun’u istifaya davet etti. Koyun, taraftarların istifa çağrısına cevap vererek ‘Bırakıyorum’ dedi.

Hodri Meydan açıklama yaptı

Hodri Meydan taraftar grubu maç sonrası açıklama yayınladı. Yayınlanan yazıda, ‘Engin Koyun’a! Seni bu şehirde, Kocaelispor başkanlık makamında hiç kimse istemiyor. En son yapılan kongrede, yeniden başkanlığa seçildiğin gün de dahil olmak üzere hiç bir zaman bu taraftar seni Kocaelispor başkanlık makamına yakıştıramadı. Şehre döner dönmez, ilk işin başkanlık görevini bırakmak olsun. Artık bu taraftarı başka şeylere zorlama. İstifa da bir hizmettir. Son hizmetini yap, hesabı öde ve koltuğu acilen bırak’ denildi. Engin Koyun yaptığı tek kelimelik açıklamada ‘Bırakıyorum’ dedi.




Orjinal Habere Git

— HABER SONU —