Tarih: 20.07.2023 09:03

Kocaelispor’un fikstürü belli oldu İLK MAÇIMIZI MANİSA FK İLE OYNAYACAĞIZ

Facebook Twitter Linked-in

Trendyol 1.Lig’de yeni sezonun fikstürü geçtiğimiz akşam çekildi. Kocaelispor’un rakipleri belli oldu. Temsilcimiz yeni sezonun ilk maçını kendi evinde Manisa FK takımı ile karşılaşacak.

Lig 11 Ağustos’ta başlayacak

TFF’nin Riva Tesislerinde yapılan kura çekimine Kocaelispor’u temsilen Yönetim Kurulu Üyeleri Rafet Kırgız ile Orhan Dönmez katılım sağladı.  Yeni sezon 11 Ağustos’ta başlayacak ve 12 Mayıs’ta sona erecek. TFF 1. Ligde bu sezon 18 takım mücadele edecek. Bu sezon 11-14 Ağustos haftasında başlayacak, 12 Mayısta sonuçlanacak ligde 18 takım mücadele edecek. İlk 2 takım doğrudan Süper Lig’e çıkarken üçüncü direk Play-Off finali oynayacak, 4-5-6 ve 7’inci sırada yer alanlar ise Play-Off ilk turunda mücadele edecek. Son 3 takım ise küme düşecek.  

Süper lig hedefi ile sezona başlayacağız

 Kocaelispor’un ilk hafta karşılaşacağı rakibin belli olduğu kurayı Rafet Kırgız çekti. Temsilcimiz ilk maçını Manisa FK ile karşılaşacak. Kocaelispor bu sezon Süper Lige çıkmayı hedefliyor. Taraftarları ile bütünleşecek olan Kocaelispor hiç şüphesiz TFF 1. Ligin favori takımları arasında yerini alacak.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —