Tarih: 06.01.2022 11:16

Kocaelispor’un yeni Doktoru Muammer Kocatürk oldu

Facebook Twitter Linked-in

Kocaelispor’un yeni Doktoru Muammer Kocatürk oldu

Kocaelispor Kulübü’nde Doktor Ahmet Kazım Zorlu’nun görevinden alınmasının ardından yerine gelen isim belli oldu. Ortopedi ve Travmatoloji uzmanı olan Muammer Kocatürk getirildi

 Ortopedi ve Travmatoloji uzmanı olan Muammer Kocatürk yeni kulüp Doktoru oldu. 2013 yılından 2021 yılına kadar Cihan Hastanesi’nde görev yapıp ardından da Yahya Kaptan Mahallesi’nde bulunan Arastapark Avm içindeki Özel Orthopoint Kliniği’ni hizmet vermeye başladı.

MUAMMER KOCATÜRK KİMDİR?

1980 yılı Muş doğumlu olan Kocatürk, ilk ve orta öğrenimimi Gölcük Piyale Paşa İlköğretim Okulu’nda tamamladıktan sonra liseyi Kocaeli Fen Lisesi’nde okudu. 1996 yılında Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde üniversite hayatım başladı. 2003 yılında mezun olduktan sonra Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesinde Ortopedi ve Travmatoloji eğitimi aldı.

Mecburi hizmet için Kars Devlet Hastanesi’nde görev yapan ve 3 yıl sonra Bursa İznik Devlet Hastanesi’ne tayini çıkan Kocatürk, 2013 yılında Özel Cihan Hastanesi’nin açılması ile Prof. Dr. Sefa Müezzinoğlu ve Ali Op. Dr. Ali Hürmeydan ile birlikte görev almaya başladı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —