-
BIST 100
16088,00%-1,23
-
DOLAR
44,16% 0,22
-
EURO
50,49% -0,78
-
GRAM ALTIN
7134,90% -0,98
-
Ç. ALTIN
11685,80% -0,65
Kocaelispor’un deneyimli file bekçisi Gökhan Değirmenci, ÖZGÜVENLİ OYUN VE SÜPER LİG HEDEFİ
Kocaelispor’un deneyimli file bekçisi Gökhan Değirmenci, 3 gün içinde oynadıkları Amed SK ve Manisa FK maçlarında takımın gösterdiği mücadeleye vurgu yaptı.
“Güzel bir galibiyet oldu”
Manisa FK galibiyeti sonrası açıklama yapan Gökhan Değirmenci, yoğun fikstüre rağmen iki maçı da kayıpsız geçmenin önemine değinerek şunları söyledi: "Son Amed maçında çok üst düzey bir mücadele ve performans göstermiştik. 3 gün sonra Manisa maçı vardı. Bu maça daha dinamik çıkalım diye doğru düzgün antrenman yapamadık, çalışmalarımızı rejenerasyonla geçtik. Takım arkadaşlarıma 3 gün ara ile çok iyi mücadele ortaya koydukları için çok teşekkür ederim. Güzel bir galibiyet oldu."
“İlk yarım saat çok iyiydik, rakibe top bırakmadık”
Manisa FK karşılaşmasına iyi başladıklarını belirten başarılı kaleci, oyunun genelinde rakibe üstünlük kurduklarını söyleyerek, "Maça gelirsem… İyi başladık, ilk yarım saat çok iyiydik, rakibe top bırakmadık. İlk yarının son 15 dakikasında biraz top kayıplarımız oldu. O ara rakibimiz üzerimize gelir gibi oldu. Ancak çok net bir pozisyon vermeden ilk yarıyı bitirdik. İkinci yarıda oyunun kontrolünü elimize alıp olgun bir oyun oynayıp golleri atıp kazandık. Sevinçliyiz" dedi.
Taşdemir, “Sezon sonunda Süper Lig’e çıkma sevincini hep birlikte yaşarız”
Takımın özgüvenli bir oyun ortaya koyduğunu vurgulayan Değirmenci, teknik direktör İsmet Taşdemir’in gelişiyle birlikte bu konuda önemli bir gelişim yaşandığını belirtti: "En arkada oynayan birisi olarak özgüvenli bir oyun oynadığımızı çok iyi görüyorum. Bunun sebebi şu: Hocamızın geldiği günden beri üzerinde durduğu bir konu vardı. Onu söyleyemem. Onu çok iyi yaptığımızı düşünüyorum. Öne geçtikten sonra siz de ben de rahat maç izliyoruz. Bunun üzerine gideceğiz. Bundan sonra da iyi oyunumuzu sürdürüp sezon sonunda Süper Lig’e çıkma sevincini hep birlikte yaşarız."
Gökhan Değirmenci: “Arkadaşlarımız büyük fedakârlıklar yapıyor”
Maç öncesi yaşadığı hafif sakatlık hakkında da konuşan Değirmenci, sezon boyunca takım arkadaşlarıyla birlikte büyük fedakarlık yaptıklarını söyledi: "Maç öncesi küçük bir sakatlığım vardı. Tam da o bölgemden rakibimle çarpışma yaşadık, ondan yerde kaldım. Çok da sorun olmadı. Sezon genelinde tüm arkadaşlarımız büyük fedakarlıklar yapıyor. Böyle olacak ki şampiyonluk gelsin. Kaleci Ahmet kardeşim de yıllardır burada altyapıda, 3-4 yıldır da A takımda yer alıyor. Şans geldiğinde bunu değerlendirebilecek kapasitede bir kaleci. İyi çalışıyor. Allah korusun bir sakatlık olsa Ahmet de bu armayı en iyi şekilde temsil eder."
Amed SK maçında tribünden düşerek ağır yaralanan ve yoğun bakımda tedavi gören Efe Kartal’a da destek mesajı gönderen tecrübeli kaleci, şu ifadeleri kullandı: "Maç öncesi Efe kardeşimiz için pankartla çıktık, takım fotoğrafı çektirdik. Gerçekten çok geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin. Amed maçının sevincini yaşadık ama haberi soyunma odasından çıktıktan sonra aldık. Ailesine de sabır ve güç diliyorum. Yaşananlar çok zor. Genç bir kardeşimiz. İnşallah bir an önce aramıza döner ve şampiyonluğu o da görür."
BAŞKAN BÜYÜKAKIN, MHP İL İFTARINA KATILDI
BÜYÜKŞEHİR’DEN KADIN VE AİLE ODAKLI ÖRNEK PROJE
MEHMET ANIKER KABRİ BAŞINDA ANILDI
GÖLCÜK’DE TOPLAM 154 METRUK BİNA YIKILDI
BÜYÜKAKIN ŞEHİT AİLELERİ, GAZİ VE YAŞLILAR İLE BİR ARAYA GELDİ
BAŞKAN YARDIMCISI OKTAY KELER TIP BAYRAMINI KUTLADI
SGK’lılar İçin Konforlu Sağlık Hizmeti: Tamamlayıcı Sağlık Sigortası Nedir?
YENİ HIZ LİMİTLERİ İÇİN YENİ TABELALAR
UZMAN UYARIYOR: “YENİ NESİL ZAYIFLAMA İĞNELERİ SAFRA KESESİ VE PANKREASI ETKİLEYEBİLİR”
5 TRAMVAYDAN DÖRDÜNCÜSÜ RAYLARA İNDİ
BAŞKAN BÜYÜKAKIN’DAN SAĞLIKÇILARA TEŞEKKÜR
VEKİL TİPİOĞLU VE BAŞKAN YAVUZ, TUNCAY YILDIZ'I ZİYARET ETTİ
GÖLCÜK’TE İSTİKLAL MARŞININ 105 YILI KUTLANDI
BÜYÜKŞEHİR’DE HİZMETİN SAATİ YOK
GÖLCÜKSPOR İFTAR DA BİR ARAYA GELDİ
SALMAN “FATURALARINIZI MUTLAKA SAKLAYIN”
MYP GÖLCÜK İLÇE BAŞKANI YAŞAR BAL'DAN YÖNETİM KURULU ÜYELERİ ve AİLELERİNE İFTAR
BU GECEDE İYİLİĞE REHBER EDENLER BULUŞTU
BAŞKAN BÜYÜKAKIN’A VE KOCAELİ HALKINA ÖZEL TEŞEKKÜR
BÜYÜKŞEHİR’İN KARDEŞLİK SOFRASI HALEP’TE KURULDU
HALK EĞİTİM’DE HEREKE HALISI DOKUMA SANATI YENİDEN YAŞATILIYOR
NUSRET’İN KAHRAMAN KOMUTANININ TORUNU ÖĞRENCİLERLE BULUŞUYOR
ESNAF ODASI BAŞKANI YILDIZ “BAYRAM PAZARI İLÇEMİZE RENK KATACAK”
BÜYÜKAKIN, TÜGVA İFTARINDA GENÇLERLE BİR ARAYA GELDİ
DEĞİRMENDERESPOR’DAN U10 FUTBOL TURNUVASI
165 ŞOFÖRE 487 BİN TL CEZA
BAŞKAN BÜYÜKAKIN’IN, PAZARCI ESNAFIYLA YAPTIĞI İFTARA YOĞUN KATILIM
AKTAŞ ÇİFTİ, DONANMA KOMUTANLIĞININ ŞEHİT YAKINLARI VE GAZİLER ONURUNA DÜZENLEDİĞİ İFTAR KATILDI
VALİ AKTAŞ, GÖLCÜK EYÜP SULTAN PROJE HAFIZLIK İMAM HATİP ORTAOKULUNUN PROGRAMINA KATILDI
FİRARİ KADIN HIRSIZ YAKALANDI
Yükleniyor



