Tarih: 14.09.2021 12:16

Kocaeli’ye yeni müdür ve müdür yardımcıları atandı

Facebook Twitter Linked-in

GÖLCÜK’TE 10 MÜDÜR YARDIMCISI GÖREVE BAŞLADI

İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün atamalarına göre, ilimizde boş bulunan okul müdür ve müdür yardımcılarının ataması gerçekleştirildi. Yapılan atamalara göre müdür kadrosunda boşluk olan 57 okula yeni müdür, 3 müdür başyardımcısı ve 158 müdür yardımcısı atandı. Gölcük’te bulunan 10 okula yeni müdür yardımcıları atandı.

Atama süreci tamamlandı

2021-2022 eğitim öğretim yılının başlaması ile birlikte ilimizde ve ilçemizde müdür ve müdür yardımcıları atamaları gerçekleşti. Bu vesile ile beraber birçok öğretmen müdür yardımcısı olmaya hak kazandı. Sınavı kazanan adaylarla yapılan mülakatların ardından atama süreci tamamlandı. Buna göre ilçemizde kadrosunda boşluk olan 10 okul ve kuruma yeni müdür yardımcıları atandı.

GÖREVE BAŞLADILAR

Gölcük’te göreve başlayan müdür yardımcıları ve okulları şu şekilde;  Aziz Kısacık Gölcük Öğretmen evi Akşam Sanat Okulu, Bilal Koç Hisareyn İlkokulu, Duygu Öztürk Kahyaoğlu Gölcük Özel Eğitim Meslek Okulu, Erhan Özcan  Gölcük Rheinland Pfalz İlkokulu, Erhan Demirbaş Cumhuriyet İlkokulu, Hasan Mutlu Yazlık Tabosan İlkokulu, Kasım Pular Gölcük Adnan Menderes Anadolu İmam Hatip Lisesi, Kazım Tan Gölcük Bilim ve Sanat Merkezi,  Merve Ceyhun Mehmet Akif İlkokulu, Recep Gökmen Gölcük Turgut Özal İlkokulu. Yeni müdür yardımcıları okullarında ve kurumlarında görevlerine başladılar.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —