Kocaman, “Pazartesi günü itibariyle esnafımız dükkan önüne mallarını açabilecek”
Gölcük Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Necmi Kocaman, bayram pazarı konusunda yaptığı açıklamada, “Pazartesi günü itibariyle esnaflarımız sadece kendi dükkanlarının önüne olmak kaydıyla mallarını açabilecekler" dedi.
Gölcük Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Necmi Kocaman, bayram pazarı konusunda yaptığı açıklamada, “Pazartesi günü itibariyle esnaflarımız sadece kendi dükkanlarının önüne olmak kaydıyla mallarını açabilecekler. Bayram pazarı da perşembe günü açılacak” dedi.
“Lütfen ..!! Bayram öncesi merdiven altı ürünlerden uzak durun”
Esnaf ve Sanatkarlarımız, Ramazan Ayımızda Halkımıza en güzel hizmetini sunmaya devam ediyor. Orucun 3/2 sini tamamladık, Çok şükür Ramazan ayımızı Gölcük’te Sakin ortamda huzurla ifa ediyoruz . Gölcük Esnaflarımız Ramazan ayı içinde velinimetimiz halkımıza en güzel hizmetleri sunmaya devam ediyor. Bereketli işleri olsun gülen yüzleri hiç solmasın inşallah. Ramazan süresi içinde vatandaşlarımız kaliteli ve lezzetli ürünler için yerel esnafımızı tercih etmelerini merdiven altı üretimden uzak durmalarını öneriyoruz. Gölcük’ümüzün barometresi Gölcük Esnaf ve Sanatkarlarımızın İslam âleminin Ramazan ayını tebrik ediyoruz sağlık ve afiyet içinde Ramazan Bayramı’na ulaşmamızı diliyoruz . Ahilik kültürünü ve “Hakka hizmet, halka hizmet” anlayışını benimseyen Gölcük Esnaf ve Sanatkarlarımıza başı Rahmet, ortası Mağfiret sonu Cehennem azabından kurtuluş olan On Bir Ayın Sultanı Ramazan-ı Şerif içinde bereketli işler diliyoruz. Bayram pazarı öncesinde Gölcük Halkından bir istirhamım var. Lütfen ..!! Bayram öncesi merdiven altı ürünlerden uzak durun” dedi.
“Pazartesi günü itibariyle esnaflarımız sadece kendi dükkanlarının önüne olmak kaydıyla mallarını açabilecekler”
Bayram pazarı konusunda da açıklamalarda bulunan Başkan Kocaman, “Esnaf ve Sanatkârlarımızın her zaman olduğu gibi bu mübarek ay içerisinde müşterilerine yaklaşımında ahilik kültürüne uygun olarak davranacaklarına yürekten inanıyoruz . Gölcük’te bulunan Tüm Hizmet sektöründeki Esnaf ve Sanatkarlarımız, cazip fiyat uygulaması, kaliteli üretim, hizmette gerekli titizliği ve insan sevgisini ön plana tutmaktadır. Vatandaşlarımız da fiyatlardaki cazibe nedeniyle Ramazan alışverişinde merdiven altı imalatı ve kalitesiz ürünleri piyasaya sürenlere yönelmemelidir. Alışverişini, ailesinin sağlığını koruma adına, kendi yemediğini müşterisine satmayan, istihdama katkıda bulunan ve artan maliyetlere karşısında ayakta durmaya çalışan esnafımızdan yapmalıdır. Bu yıl bayram pazarımız Pazartesi günü itibariyle esnaflarımız sadece kendi dükkanlarının önüne olmak kaydıyla mallarını açabilecekler. Bayram pazarı da Perşembe günü başlayacak ve her sene olduğu gibi bayramdan önceki üç gün boyunca devam edecek. Perşembe, Cuma ve cumartesi günlerinde bayram pazarı münasebetiyle o bölge araç trafiğine kapatılacak. Vatandaşlarımıza bayram alışverişi yaparken özellikle şehrimizin ışıklarını yakan aydınlatan Gölcükteki işletmeleri ve mahalle Esnafımızı tercih etmelerini tavsiye ediyoruz. “İş Yerlerimiz Sahur Vaktine Kadar Açık” Bu vesile ile, Rabbim den hepimizi Bayrama ve bir sonraki Ramazan ayına sağlık, esenlik ve huzurla kavuşturmasını temenni eder ,Esnaf ve Sanatkârlarımıza huzurlu, bol kazançlı günler diliyoruz ” dedi.
Haber: Serap DURUKAN
PARKLAR, BÜYÜKŞEHİR’LE GÜVENLİ VE SAĞLAM
CHP GÖLCÜK’TE BAYRAMLAŞMA COŞKUSU
MUSTAFA BAYAZIT YRP GÖLCÜK İLÇE BAŞKAN OLDU
12 METREKÜP ATIK DENİZE ULAŞMADAN TOPLANDI
GÖLCÜK KÖYLERİ DERNEĞİ, DERNEK BİNASINDA BAYRAMLAŞTI
SAĞLIKÇILAR BAYRAMLAŞTI
BAŞİSKELE’DE GELENEKSEL KENT BAYRAMLAŞMASI COŞKUYLA GERÇEKLEŞTİ
KARTEPE’DE BAYRAM COŞKUSU
GELENEKSEL KOCAELİ KENT BAYRAMLAŞMASI 42. KEZ YAPILDI
İÇİŞLERİ BAKAN YARDIMCISI ÇELİK 112 ACİL ÇAĞRI MERKEZİNDE GÖREVLİ PERSONELLE BAYRAMLAŞTI
OLASI OLUMSUZLUKLARIN ÖNÜNE GEÇİLİYOR
MHP KOCAELİ’DEN BAYRAMDA YOĞUN PROGRAM
BAŞKAN BÜYÜKAKIN, AK PARTİ İL BAYRAMLAŞMASI’NA KATILDI
GÖLCÜK KENT BAYRAMLAŞMASINDA BİR ARAYA GELDİ
235 ARAÇ VE 630 PERSONELLE 24 SAAT ÇALIŞMA
BAŞKAN BÜYÜKAKIN: SİZLER HER ZAMAN BAŞ TACISINIZ
KENT MEYDANI’NDA RAMAZAN DOPDOLU GEÇTİ
BAŞKAN BÜYÜKAKIN’DAN BARIŞ VE HUZUR DİLEĞİ
BAŞKAN BÜYÜKAKIN: RAMAZAN BAYRAMI’MIZI TEBRİK EDİYORUM
TEMAD’DA BAYRAMLAŞMA
VALİ AKTAŞ : BAYRAMLAR HUZUR VE GÜVEN ORTAMIDIR
BÜYÜKŞEHİR, KABİRLER İÇİN ON BİNLERCE ÇİÇEK DAĞITTI
BAŞKAN SEZER :RAMAZAN BAYRAMIMIZ MÜBAREK OLSUN
KOCAELİ’Yİ 60 SANİYEDE ANLAT, ÖDÜLÜ KAP
GASPÇILAR TUTUKLANDI!
SEDAŞ AİLESİ BAYRAM SEVİNCİNDE BULUŞTU
AKTAŞ ÇİFTİ VE BÜYÜKAKIN ÇİFTİ, SEVGİ EVLERİ İFTAR PROGRAMINDA ÇOCUKLARIMIZLA BULUŞTU
BİR YASAK DAHA ! TELEFON TUTUCULARA 21 BİN TL CEZA GELİYOR...
KARTEPE’DE 18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ GURURLA ANILDI
Yükleniyor
-
BIST 100
16119,15%-0,25
-
DOLAR
44,26% 0,01
-
EURO
51,26% -0,05
-
GRAM ALTIN
6404,70% -3,26
-
Ç. ALTIN
11186,94% 0,00




