Tarih: 21.03.2024 12:28

Kocaman’dan Vatandaşlara Uyarı ‘MERDİVEN ALTI ÜRÜNLERDEN UZAK DURUN’

Facebook Twitter Linked-in

Kocaman’dan Vatandaşlara Uyarı

‘MERDİVEN ALTI ÜRÜNLERDEN UZAK DURUN’

Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Necmi Kocaman, Ramazan süresi içinde  Vatandaşların kaliteli ve lezzetli ürünler için yerel esnafımızı tercih etmelerini isteyerek, ‘Merdiven altı üretimden uzak durmalarını öneriyoruz’ dedi.

‘Gölcük esnafımız halkımıza en güzel hizmetleri sunmaya devam ediyor’

Başkan Kocaman, açıklamasında şunları söyledi: ‘Esnaf ve Sanatkarlarımız, Ramazan Ayımızda Halkımıza en güzel hizmetini sunmaya devam ediyor. Ramazan ayımızın ilk haftasını tamamlayıp, ikinci haftasına başladık. Ramazan ayımızı Gölcük’te Sakin ortamda huzurla ifa ediyoruz. Gölcük Esnaflarımız Ramazan ayı içinde velinimetimiz halkımıza en güzel hizmetleri sunmaya devam ediyor, bereketli işleri olsun, gülen yüzleri hiç solmasın inşallah.’

‘Alışverişinizi esnafımızdan yapalım’

Merdiven altı ürünlerden uzak durulması gerektiğini ve alışverişlerin Gölcük’ten yapılmasını isteyen Başkan Kocaman, ‘Ramazan süresi içinde vatandaşlarımız kaliteli ve lezzetli ürünler için yerel esnafımızı tercih etmelerini merdiven altı üretimden uzak durmalarını öneriyoruz. Gölcük’ümüzün barometresi Gölcük Esnaf ve Sanatkarlarımızın İslam âleminin Ramazan ayını tebrik ediyoruz. Sağlık ve afiyet içinde Ramazan Bayramı’na ulaşmamızı diliyoruz’ dedi.

‘Bereketli işler diliyorum’

Kocaman, son olarak, ‘Ahilik kültürünü ve “Hakka hizmet, halka hizmet” anlayışını benimseyen Gölcük Esnaf ve Sanatkarlarımıza başı Rahmet, ortası Mağfiret sonu Cehennem azabından kurtuluş olan On Bir Ayın Sultanı Ramazan-ı Şerif içinde bereketli işler diliyorum Lütfen! Merdiven Altı Ürünlerden Uzak Durun’ diyerek açıklamalarını tamamladı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —