Tarih: 30.07.2021 10:20

Kocatürk ailesinin mutlu günü SELVİCAN KOCATÜRK HUKUK FAKÜLTESİ’NDEN MEZUN OLDU

Facebook Twitter Linked-in

Kocatürk ailesinin mutlu günü

SELVİCAN KOCATÜRK HUKUK FAKÜLTESİ’NDEN MEZUN OLDU

İYİ Parti Kocaeli İl Başkan Yardımcısı ve ilçemizin tanınmış ve sevilen İş İnsanı Çetin Kocatürk ve Hecire Kocatürk’ün kızları Selvican Kocatürk, Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Hukuk Fakültesi bölümünden mezun oldu.

Sevdikleri yalnız bırakmadı

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun olan Selvican’ı mutluluğunu ablası Hilal, annesi Hecire, babası Çetin Kocatürk ve sevdikleri yalnız bırakmadı.

Kocatürk ailesi düzenledikleri törene katılım gösterenlere teşekkür ettiler


Koronavirüsü nedeniyle öğrenim yılını uzaktan eğitimle tamamlayan pek çok üniversitenin kep atma eylemiyle simgeleşen mezuniyet törenlerini düzenleyemedi. Kocatürk ailesi kızları için evlerinde mezuniyet ve kep atma töreni düzenledi. Evde yapılan kep törenine Kocatürk ailesinin yakınları katıldı. Çetin Kocatürk “Pandemi dolayısı ile mezuniyet sonrası okulda kep atma töreni düzenlemedi. Bizde avukat olan kızımız için evimizde tören düzenledik. Katılan dostlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Stajını İzmit’te yapacak

Kocatürk, Bugün itibariyle stajyer avukat olarak İzmit’te göreve başladı. Bizde Gölcük haber gazetesi olarak Kocatürk’e yeni iş hayatında başarılar dileriz.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —