Tarih: 10.06.2018 12:22

KOKULARI İLE BÜYÜLÜYOR

Facebook Twitter Linked-in

Bayramdan önce İxora Parfümeri’ye uğramayı unutmayın!

KOKULARI İLE BÜYÜLÜYOR

İlçemizde açık parfüm konusunda en güvenilir marka olan İxora Parfüm Kocaeli’nin tek bayisi olarak ilçemizde 19 Mayıs Caddesi No:46 adresinde 2010 yılından beri hizmet veriyor. Birbirinden hoş konuları ile Gölcük halkına hizmet veren İxora Parfümeri’ye bayramdan önce uğramayı unutmayın.

 “Kaliteli ürün kaliteli hammaddeden üretilir”

Espaş Kozmetik güvencesiyle üretilen İxora Parfüm, Türkiye ve Dünya’da yaygın bayi ağı ve mağaza zincirleri ile sektörde adından sıkça söz edilen ve tüketicinin tercih ettiği önemli bir markalardan biri olmayı başardı. “Kaliteli ürün kaliteli hammaddeden üretilir” prensibini hedef edinerek yola çıkan Espaş Kozmetik,  Avrupa Birliği standartlarına uygunluğu kanıtlanmış, Avrupa Birliği yerleşik laboratuarları tarafından incelenmiş ve onay almış şekilde hizmet vermektedir.  Dünya genelinde 108 adet consept ixora mağazası ve 400’ün üzerinde satış noktasından biri Gölcük İxora Parfümeri 2010 yılından beri Gölcük Halkına hizmet vermeye devam ediyor.

Özdilek, “Özellikle özel günler ve bayramlardan önce bir yoğunluk yaşıyoruz”

2010 yılından beri İxora Parfümeri’nin Kocaeli Şubesi’nin işletmeciliğini yapan Kerime Özdilek, “ İxora Parfümünün 2010 yılından beri Kocaeli bayiliğini yapmaktayım ve Gölcük başta olmak üzere Kocaeli genelinde çok güzel bir ilgi var. Özellikle özel günler ve bayramlardan önce bir yoğunluk yaşıyoruz. Zaten kokularımızı deneyen ve kalıcılığını gören müşterilerimiz bize yeni müşteriler kazandırıyor. Ramazan bayramı öncesi yoğunluk yavaş yavaş başladı. Özellikle son üç gün daha da yoğunlaşıyoruz. İxora Parfüm olarak sadece parfümle sınırlı olmayıp kolonya çeşitleri, oda parfümleri, kişisel bakım ürünleri ile de hizmet verdiğimiz için bayramdan önce özellikle kolonya konusunda yoğun bir ilgi görüyoruz. ” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —