Tarih: 24.08.2022 13:43

Kontrolsüzce atılan evsel atıklar tepki çekiyor

Facebook Twitter Linked-in

Kontrolsüzce atılan evsel atıklar tepki çekiyor

Gölcük Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’nden defalarca yapılan “Evsel atıklarınızı haber vermeden atmayın” uyarısına rağmen kontrolsüzce atılan evsel atıklar tepki çekiyor.

“Önce haber verin sonra atın”

İlçe genelinde yol kenarlarına atılan evsel atık problemine bir türlü çözüm bulunamıyor. Belediye ekiplerinin defalarca “Önce haber verin sonra atın” uyarısına rağmen ilçe genelinde yol kenarlarına atılan evsel atıklar hem çevre hem de görüntü kirliliğine neden olurken, vatandaşlar bu tür görüntülerin olmaması için daha duyarlı ve dikkatli olunması gerektiğini ifade ettiler.

Bazı vatandaşlar tüm uyarılara rağmen duyarsız davranıyor

Konu hakkında düşüncelerini dile getiren vatandaşlar, “Belediye ekipleri sık sık özellikle çöp taksi ile cadde ve sokaklarda bulunan evsel atıkları toplasalar da bir yere kadar yetişebiliyorlar. Çünkü onlarında belirli günleri ve alanları var. Bu nedenle de defalarca uyarıda bulunuyorlar. Önce bize haber verin ve evsel atığınızı ondan sonra dışarı çıkartın diye ama ne yazık ki bazı duyarsız vatandaşlar buna uymuyor. Kontrolsüz bir şekilde dışarı atılan bu tür atıklarda günlerce bu şekilde kalabiliyor. Çevremizi korumak bizim öncelikli görevimiz. Bu konuda daha dikkatli olunmasını istiyoruz” dediler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —