Tarih: 11.12.2019 12:00

Konya Karamanlılardan Başkan Sezer’e teşekkür ŞEHİTLERİMİZİ ASLA UNUTMAYACAĞIZ

Facebook Twitter Linked-in

 Konya Karamanlılardan Başkan Sezer’e teşekkür

ŞEHİTLERİMİZİ ASLA UNUTMAYACAĞIZ

Gölcük Konyalılar ve Karamanlılar Derneği Başkanı Nuri Akkol, 17 Ağustos 2016 tarihinde Rus Savaş Gemisini TCSG-25 no’lu Sahil Güvenlik Botu ile yakın takiple görevli iken deniz kazası sonucu Şehit olan Sahil Güvenlik Komutanlığı Kd. Üsteğmen Ali Rıza Yücel’in isminin Köprübaşı Ahmetbey Camii önündeki Üst Geçide verilmesi nedeniyle Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’i ziyaret ederek, teşekkürlerini iletti.

Başkan Akkol, teşekkürlerini iletti

Dernek Başkanı Nuri Akkol, ‘Öncelikle ziyaret isteğimizi kırmadığınız için siz değerli başkanımıza teşekkür ediyoruz. Kd. Üsteğmen Ali Rıza Yücel’in ismi ilçemizde Köprübaşı Ahmetbey Camii önündeki Üst Geçitte yaşayacak. Bu konudaki duyarlılığınızdan ötürü size derneğim adına teşekkür ediyorum’ diye konuştu.

Sezer, ‘Şehitlerimiz her daim gönüllerimizde yaşayacak ve onları asla unutmayacağız’

Gölcük Konyalılar ve Karamanlılar Derneği Başkanı Nuri Akkol’a ziyaretinden ötürü teşekkür eden Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, ‘Tüm Şehitlerimiz bizim için çok değerli. Şehitlerimiz sayesinde bizler ülkemizde özgürce geziyor, çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Şehitlerimiz her daim gönüllerimizde yaşayacak ve onları asla unutmayacağız. Şehidimiz Ali Rıza Yücel’in ismini de KGM ve Büyükşehir Belediyemizin destekleriyle Köprübaşı Ahmetbey Cami önündeki üst geçide verdik. Gölcük’te Şehitlerimizin isimlerini birçok üst geçide vermenin memnuniyetini yaşıyoruz’ dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —