Tarih: 05.02.2019 13:18

Konyalılar ve Karamanlılar Derneği 2019 yılını değerlendirmek için toplandı

Facebook Twitter Linked-in

 

Konyalılar ve Karamanlılar Derneği 2019 yılını değerlendirmek için toplandı

 

Gölcük Konyalılar ve Karamanlılar Derneği Başkanı Nuri Akkol ve dernek üyeleri geçtiğimiz Pazar günü dernek binasında toplantı gerçekleştirilerek, 2019 yılında yapacakları çalışmaların değerlendirmesini yaptı.

 

İlçemizin sevilen ve değerli derneklerinden biri olan Gölcük Konyalılar ve Karamanlılar Derneği Başkanı Nuri Akkol, dernek üyeleriyle toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda 2019 yılının yol haritasının görüşülürken, toplantıya dernek üyeleri yoğun ilgi gösterdi.

 

‘Derneğimiz bütün siyasi partilere eşit uzaklıktadır’

 

Toplantıda konuşma yapan Gölcük Konyalılar ve Karamanlılar Derneği Başkanı Nuri Akkol, şunları ifade etti: ‘Derneğimiz Gölcük’ün değerli derneklerinden birisi. Bizler bu güzel derneğimizi görevi aldığımızdan bu yana sizlerin destekleriyle en güzel şekilde yönetiyoruz. Bugün gerçekleştirdiğimiz toplantımızda 2019 yılında yapacağımız kültürel etkinliklerimizi ve 31 Mart Yerel seçimlerinde izlenecek yol haritasını masaya yatırmış bulunuyoruz. Derneğimiz ilk kurulduğu günden bugüne her zaman bütün siyasi partilere eşit uzaklıkta kalmıştır. Siz değerli dernek üyelerimizin gönlünde tabi ki de bir parti olacaktır ama şu unutulmamalıdır ki dernekler siyasi partilerin üzerindedir. Hedefimiz Konyamızın ve Karamanımızın kültürünü Gölcük’e tanıtmak, kültürümüzü Gölcük’te yaşatmaktır. İlk günden bugüne kadar bizlere destek veren siz değerli dernek üyelerimize sonsuz teşekkür ediyorum’ dedi.

 

 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —