Tarih: 13.12.2018 14:54

“KÖPEKLERİ ZEHİRLEMENİN MANTIKLI AÇIKLAMASI OLAMAZ”

Facebook Twitter Linked-in

Hayvan Aktivistleri Dernek Başkanı Gülçin Taşkın’dan sert tepki

“KÖPEKLERİ ZEHİRLEMENİN MANTIKLI AÇIKLAMASI OLAMAZ”

İlçemizde geçtiğimiz günlerde zehirlenen köpekler hakkında açıklama yapan Gölcük Hayvan Aktivistleri Derneği Başkanı Gülçin Taşkın, yaşanan olaydan dolayı sert tepki gösterdi. Başkan Taşkın, “Bunları yapmalarının ne anlamı var?” dedi.

Başkan Taşkın, “Yapılan bu hareket Allah’a karşı gelmiş olmaktır”

Gölcük Hayvan Aktivistleri Derneği Başkanı Gülçin Taşkın yaşanan olay ile ilgili sert tepki göstererek sözlerine şu şekilde devam etti: “İlçemizdeki bu köpekleri zehirlemelerinin mantıklı bir açıklaması olamaz. Durup dururken bir canlının hayatına son vermek hiçbir insanın hakkı değildir. Çünkü onlarda bizim gibi Allah’ın bir canlısı. Yapılan bu hareket Allah’a karşı gelmiş olmaktır. Çünkü Allah bizlere o kadar güzel bir dünya yaratmış ki her yarattığı canlıya da bir görev vermiş ve bunu bir dengeye oturtturmuş. Yaratılan bu canlılardan bir canlının yok olması demek bilim adamlarının söylemlerine göre dünyanın sonunu getirdiği söyleniyor.”

“Bunları yapmalarının ne anlamı var?”

Başkan Taşkın sözlerinin devamında, “Her bitkinin bile bize sağlık için bir görevi vardır. Biz canlılara Allah’a teşekkür olarak bu güzel dünya için bakmakla yükümlüyüz. Saldırgan köpekler alınıp rehabilitasyon merkezlerine gönderebiliyor. Bu ilçemizde zehirledikleri köpekler birer yavru ve yemeğe, suya muhtaç canlılar. Bunları yapmalarının ne anlamı var?”

“Yaralı sokak hayvanlarına da aldığımız ilaçlarla tedavisini gerçekleştireceğiz”

Başkan Taşkın son olarak, “22 Aralık’ta Cumartesi akşamı saat 19:30’da Değirmendere Kültür Merkezi’nde şef Emrullah Çelik ve korosu, sokak hayvanları için konser verecekler. Biletlerin fiyatı 10 TL. Biletleri derneğimizden alabilirler. Destek olmak için tüm hayvan severleri davet ediyoruz. Bu konserden elde edilen gelirle sokak hayvanlarına mama dağıtacağız ve ilaç temin edeceğiz. Yaralı sokak hayvanlarına da aldığımız ilaçlarla tedavisini gerçekleştireceğiz” diyerek açıklamasını sonlandırdı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —