Tarih: 14.02.2024 11:11

Köprülü kavşak ayakları resimlerle güzelleştirilmişti

Facebook Twitter Linked-in

Köprülü kavşak ayakları resimlerle güzelleştirilmişti

KİRLENEN RESİMLER TEMİZLENMELİ

“Güzel Şehrim Kocaeli Projesi” kapsamında hayata geçirilen resim uygulamaları ilimizin birçok noktasına uygulandı. Proje ile köprülü kavşakların ayaklarına resim uygulaması yapılarak, kentin güzelliği arttırıldı. Değirmendere Dörtyol’da bulunan köprülü kavşağın ayağındaki resimlerin bir bölümü kirlenmiş durumda.

Çamur ve tozlar yüzünden kirlenmiş durumda

Değirmendere Dörtyol’da bulunan köprülü kavşağın ayakları geçtiğimiz yıl ‘Güzel Şehrim Kocaeli Projesi’ kapsamında resimlendirilerek güzelleştirilmişti. Köprülü kavşak ayaklarında bulunan resimlerin bir tanesi oldukça kirlenmiş durumda.  Vatandaşlar çamur ve tozlarla kirlenmiş resimlerin temizlenmesini istiyor.

‘Bazı resimler çamurdan ötürü gözükmüyor’

Bazı vatandaşlar, ‘Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin bir projesi kapsamında ilimiz genelindeki Köprülü Kavşak ayakları resimlendirilerek güzel görüntüye büründürülmüştü. Değirmendere Dörtyol Köprülü Kavşak’ın bazı ayaklarındaki resimler çamur ve tozlar yüzünden kirlenmiş durumda. Bazı resimler çamurdan ötürü gözükmüyor. Resimlerin üzeri temizlenirse çok seviniriz’ diyerek isteklerini belirttiler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —