Tarih: 07.08.2017 10:10

KÖRFEZ’DE MÜTHİŞ MAÇLAR DEVAM EDİYOR

Facebook Twitter Linked-in

Körfez Belediyesi tarafından organize edilen, 2006-2007 doğumlu sporcuların yer aldığı Minikler Futbol Şenliği, Körfez’de devam ediyor.

20 takımın katılımı ile gerçekleşen turnuvada müsabakalar Körfez Alpaslan Türkeş Stadı’nın yanında bulunan doğal çim zeminde oynanıyor.

İKİ MÜSABAKA DA GOL OLMADI

Körfez Alpaslan Türkeş Stadı’nın yanında bulunan doğal çim sahadaki maçlarda çok büyük çekişme yaşanıyor. İlk kez doğal çim zeminde oynayan minik futbolcuların heyecanı ve mücadelesi çok büyük keyif veriyor. Önceki gün de oynanan maçlarda çok büyük çekişme vardı, iki müsabaka da gol olmadı. Çayırtepespor-Hereke Yıldızspor ve Yeni Kocaelispor-Trabzonspor Futbol Okulu müsabakaları başladığı gibi golsüz tamamlandı.

GÖLCÜKSPOR İLE İZMİT GB ARASINDA OYNANAN MAÇTA 3-3 SONA ERDİ

Minikler Futbol Şenliğinde farklı skorla biten müsabakalarda var. İlk maçını tek farklı skorla kazanan 41 FK, bu kez 1937 Sekaspor karşısında 4-1 galip geldi. Yenişehirspor da, Beşiktaş Futbol Okulu ile oynadığı maçı 5-1 gibi farklı skorla kazandı. Farklı kazanan bir diğer takımda Hisareynspor oldu. Yeşil-Beyazlı ekibin minikleri, KYÖD Spor’u 7-2 ile geçti. Gölcükspor ile İzmit GB arasında oynanan maçta 3-3 sona erdi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —