Körfez´de Ortaokullar Arası Voleybol Şampiyonu Petkim oldu
| Körfez´de Ortaokullar Arası Voleybol Şampiyonu Petkim oldu |
Körfez Belediyesi’nin düzenlediği Yıldız Kızlar Ortaokullar Arası Voleybol Turnuvası sona erdi. Turnuvanın şampiyonu Petkim Ortaokulu oldu.
Her yıl geleneksel olarak Körfez Belediyesi tarafından düzenlenen Yıldız Kızlar Ortaokullar Arası Voleybol Turnuvası bu yıl da büyük çekişmeli ve heyecanlı geçti. Turnuvaya Körfez İlçede bulunan 8 ortaokul takımı katıldı.
HEYECAN VE SEYİR ZEVKİ YÜKSEK MAÇLAR OYNANDI
Grup maçlarının ardından yarı finale Emlak Konut Ortaokulu, Petkim Ortaokulu, Yönder Okulları ve İgsaş Ortaokulu kaldı. Yarı final eşleşmelerinde; Emlak Konut Ortaokulu, Yönder Okullarını son setteki performansı ile 2-1 yenerek adını finale yazdırırken diğer yarı final maçında da Petkim Ortaokulu, İgsaş Ortaokulu’nu 2-0 yenerek finale çıkmayı başardı.
ŞAMPİYON PETKİM ORTAOKULU
Final müsabakasında salon görülmeye değerdi. Okulların öğrencileri ve aileleri tarafından doldurulan tribünlerde heyecan ve coşku çok yüksekti. Şampiyonluk maçı öncesi 3.’lük 4.’lük maçı oynandı. Bu maçta Yönder Okulları rakibi İgsaş Ortaokulu’nu yenerek üçüncü oldu. Final maçında Petkim Ortaokulu ve Emlak Konut Ortaokulu karşı karşıya geldiler. Heyecanı ve seyir zevki yüksek bir mücadele ortaya koyan iki takım da başarılı bir maç ortaya koydular. Petkim OO rakibini 2-0 yenerek turnuvanın şampiyonu oldu. Final maçı sonunda kupa ve madalya töreni düzenlendi. Törene Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Sergülen Kurt ile belediye başkan yardımcıları ve milli eğitim protokolünün yanı sıra okul müdürleri, öğrenciler ve aileler katıldı.
GENÇLERİ VE SPORU ÇOK ÖNEMSİYORUM
Kupa töreninde konuşan Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt “Geleceğimizi teminatı siz gençlerimizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum. Çok güzel bir turnuvanın kupa töreninde siz gençlerle birlikte olmaktan büyük mutluluk ve ve sevinç duyduğumu ifade etmek istiyorum. Bu tür spor müsabakalarında coşku ve heyecan hep dorukta olur. Bugün de burada yine coşkunun ve heyecanın en yüksekte olduğunu görüyor ve bende mutlu oluyorum. Çok değerli öğretmenlerimize, antrenörlerimize, velilerimize ve bugünün öznesi öğrencilerimize çok teşekkür ediyorum. Ben sporu ve öğrencilerimizi çok önemsiyorum. Çocuklarımızın gençlerimizin spor yapmaları için her türlü imkanı belediye olarak sunuyoruz bundan sonra da sunmaya devam edeceğiz. Körfez ilçemizin her noktasına tesisler yaptık, yenilerini de yapacağız ve yeni büyük salonlar kazandıracağız. Sadece sporda değil sizleri bilim ve teknolojide de geleceğe hazırlamamız lazım. Bu bağlamda da belediye ve devlet olarak elimizden geleni yapıyoruz. Sizlerle birlikte her alanda büyük başarılar elde ettik. İnşallah bundan sonra da başarılarımız devam edecek. Voleybol turnuvamıza katılan bütün okullarımızı, öğrencilerimizi, öğretmenlerimizi tekrar tebrik ediyorum. Dereceye girenleri de kutluyorum. Derece almak çok önemli değil sporun ruhundaki kardeşlik birlik ve beraberlik duygusunu yaşamak ve yeni yeni dostluklar kurmak sağlık ve mutluluk içinde olmak önemlidir. Benim için bütün takımlar başarılı olmuştur. Hepinizi canı gönülden tebrik eder spor ve eğitim hayatınızda başarılarınızın devamını dilerim” diyerek görüşlerini ifade ederek takımlara kupalarını ve sporculara da madalyalarını verdi.
Diğer taraftan turnuvada maçların hakemliklerini ve organizasyonu idaresini Ender Akaoğlu ve Yağmur Ayvaz başarıyla yaptılar.


KULİSTE MUHABBETLER...
DEĞİRMENDERE’DE İNTİHAR
‘’GÖLCÜK İÇİN BAŞKAN SEZER İLE OMUZ OMUZA ÇALIŞIYORUZ’’
ŞOFÖRLER ODASI "NİZAMETTİN BAŞKANLA DEVAM" DEDİ
KÜTÜPHANELER HAFTASI’NDA ÖĞRENCİLERE TİYATRO KEYFİ
PEHLEVAN GÖLCÜK'TE SAĞLIK HİZMETLERİNİ DENETLEDİ
TCDD'DEN UYARI! 15 GÜN YASAK GELİYOR
GÖLCÜK’TE SANAT ÇİÇEK AÇTI
İÇİNDEN GELDİĞİ GİBİ YAŞA
SERACILIK VE HAYVANCILIĞA DESTEK
GÖLCÜK KENTSEL DÖNÜŞÜM PROJESİ SONA YAKLAŞTI
YENİ MAKİNE İKMAL ATÖLYESİ İÇİN İHALE TAMAM
BAŞKAN BÜYÜKAKIN’A ZİYARETÇİ AKINI
SAHİLLER MAVİ TAKIM İLE NEFES ALIYOR
BOŞANMA AŞAMASINDAKİ ÖĞRETMENE ÖLDÜRESİYE DAYAK
KAFEYİ ALEVE VERMİŞLERDİ: KUNDAKÇILAR YAKALANDI
BAŞKAN BÜYÜKAKIN: “İNSANLIĞIN KURTULUŞU O’NUN (S.A.V.) YOLUNDAN GİTMEKLE OLACAK”
ORMANYA BAYRAMDA YİNE ZİRVEDE
"SU İÇSEM YARIYOR DİYORSANIZ LİPÖDEM OLABİLİRSİNİZ"
SEDAŞ’TAN ŞEBEKE GÜVENLİĞİNİ ARTIRAN PLANLI BAKIM ÇALIŞMASI
KOCAELİ’NİN ALTIN KIZI, TUĞÇE BEDER ŞAMPİYON!
MHP KOCAELİ TEŞKİLATI YAŞLILAR HAFTASI’NDA HUZUREVİ’NDE
BÜYÜKŞEHİR’DEN GEBZE’YE DEV CAMİ
15 SANTİMETRELİK DEV MYOM KAPALI YÖNTEMLE ALINDI
BAŞİSKELE KAVŞAĞI’NIN SİLUETİ ORTAYA ÇIKIYOR
BAŞKAN ARIKAN KOCAELİ'YE GELİYOR
VATANDAŞLAR EKONOMİK CEHENNEMİ YAŞIYOR!
BAŞKAN KOCAMAN’DAN BAYRAMDA SAHADAKİ KAHRAMANLARI UNUTMADI
BEYAZ KALPLER DEPREM GERÇEĞİNİ DENEYİMLEDİ
LOKOMOTİF’İN MİNİKLERİ ORMANYA’DA DOĞAYI KEŞFETTİ
Yükleniyor
-
BIST 100
16124,69%0,46
-
DOLAR
44,36% 0,05
-
EURO
51,35% -0,28
-
GRAM ALTIN
6495,04% 1,87
-
Ç. ALTIN
10945,35% 1,69


